www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Sadullah Kaldırım, Kafkasspor derbisi öncesinde yaptığı açıklamada Yeşil-Beyazlı ekibe başarılar dilerken, bu sezon tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Karadeniz Güvenspor’da yaşanan sıkıntıların ardından, son iki haftada alınan altın değerinde 3 puanlar, takımda morallerin düzelmesine katkı sağladı. Alınan bu galibiyetlerin ardından kulüp eski Başkanı Metin Öztürkoğlu, Karadeniz Güvenspor’u antrenmanda ziyaret ederek sporculara, teknik heyete ve yönetime baklava ikramında bulundu.

Amacımız Ligde Kalmak

Ziyarette konuşan Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Sadullah Kaldırım, öncelikle eski başkan ve onursal başkanları Metin Öztürkoğlu’na teşekkür ederek; “Ben sporcularımızı ve hem sporcu hem de teknik adam görevini yürüten Ergin Çoban’ı da ayrıca tebrik ediyorum. Şu anda iyi gidiyoruz. Yukarıya doğru bir hedefimiz yok, tek amacımız artık orta sıralarda kalmak ve İnegöl’ü grubumuzda Bursa’da en iyi şekilde temsil edebilmek. Karadeniz Güvenspor olarak amacımız bu sezon ligde kalmak. Futbolcularımız da bu anlamda bizleri yalnız bırakmıyorlar ve mücadele ediyorlar. Bu hafta Kafkasspor’la oynayacağız. Centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum ki, öyle olacağına da eminim. Dostça bir maç olsun, ben Kafkasspor takımına başarılar diliyorum” dedi.

Kaptanlık Yaptım, Şimdi Hoca Olarak Görev Bize Düştü

Takımda hem teknik direktör hem de sporcu konumunda olan Ergin Çoban ise; “Takımımız son iki haftada hem teknik direktör hem de sporcular bazında büyük ölçüde değişikliğe uğradı. Ben yıllardır bu takımın içerisindeyim; ağabeyliğini de yaptım, kaptanlığını da yaptım, şimdi hoca olarak görev bize düştü. Bu takımda potansiyel var. Oynadıkları zaman neler yapabileceğini Örnekköy maçında 1-0’dan maç alarak gösterdiler. İnegöl derbisinin de dostane bir havada geçeceğini düşünüyoruz. İyi olan kazansın diyorum” dedi.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00