www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Her Maçımızı Kazanmak İstiyoruz

Her Maçımızı Kazanmak İstiyoruz

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, Kafkasspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek çıkacakları tüm maçları kazanmak istediklerini belirtti.

Süper Amatör Lig 2. haftasında Kafkasspor´u3-0 mağlup eden Kurtuluşspor´da Teknik Direktör Murat Endes maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, ?Bu hafta oynadığımız Kafkasspor karşılaşmasında aldığımız netice bizleri dolayısı ile mutlu etti. Fakat maçın içerisinde özellikle ilk devrede kırılma olabilecek rakibe fırsat verdiğimiz bir iki pozisyonumuz var. Rakibimiz bunları değerlendirse maçın hikâyesi başka olabilirdi. Fakat ekip olarak maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ve sistem değişikliği ile çıktık buda bizim işimizi biraz kolaylaştırdığını düşünüyorum. İkinci yarı oynanan oyundan ve futbol kalitesinden memnun oldum. Ekibimizi göstermiş olduğu performans tan dolayı kutlarım.?

 

KAZANDIKÇA DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ

?Kazandığımız maçlar, bizlere önümüzdeki maçlar için biraz daha motivasyon sağlarken,özünde daha fazla beklenti ve sorumluluk getiriyor. Bu yüzden her maçımıza aynı iş disiplini ve arzu ile hazırlık yapmalıyız. Oynadığımız müsabakada maçı izlemeye gelen taraftar kitlesi olağanüstü güzeldi. İnegöl şehri olarak biz futbolu seviyoruz,takip ediyoruz aynı zamanda çok centilmence müsabaka oldu.?

 

KAFKASSPOR İYİ TAKIM

?Kafkaspor´uniyi takım olduğunu düşünüyorum.Kafkaspor´a, Aydın Ungan ve ekibine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum. Bizler için bu hafta sonu BüyükMustafa Kemalpaşa deplasmanı var.İyi ve sıkı hazırlanıp 3 haftayıda avantajlı kapatmak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29