www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HIZ KESİCİ HIZI KESEMEDİ

HIZ KESİCİ HIZI KESEMEDİ

Hız kesiciye hızlı giren araç, yolda karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Mahmudiye Mahallesi Kasım Efendi Caddesi üzerinde Samda İlköğretim Okulu önünde meydana gelen trafik kazasında, özel otonun çarptığı Mustafa Adak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Cumartesi günü saat 14.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, İnegöl’den Deydinler köyü köprüsü istikametine doğru seyreden Mustafa Çakıcı (25) yönetimindeki 16 PG 407 plakalı araç, Samda İlköğretim Okulu önünde bulunan hız kesiciye hızlı girmesi nedeni ile kasisin üzerinden uçarak yoldan karşıya yaya olarak geçmekte olan Mustafa Adak’a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan Mustafa Adak yaralanırken, çarpan aracın içerisinde bulunanlar yaralıyı araca bindirerek İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirdiler. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı Mustafa Adak müşahede altına alındı.

Yapılan kontrollerinin ardından yaralının durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşılırken, Mustafa Adak’a çarpan aracın sürücüsü Mustafa Çakıcı ve araçta bulunan 2 arkadaşı Mustafa Adak’la hastanede yakından ilgilendiler.

Hastanede yapılan müdahalelerde ve yaralının röntgen çekimlerine götürülmesinde yaralıyı bir an bile yalnız bırakmayan araç sürücüsü Mustafa Çakıcı, daha sonra ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01