www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hizmete devam etmek istiyorum

Hizmete devam etmek istiyorum

31 Mart yerel seçimleri öncesi İYİ Parti´den Belediye Meclis üyeliğine aday olan emekli öğretmen Refiye Usanmaz, ?Uzun yıllar eğitim camiasında vermiş olduğum hizmeti, önümüzdeki yıllarda siyaset kanalıyla vermek istiyorum.?dedi.

30 Kasım tarihinde İYİ Parti İlçe Başkanlığına meclis üyeliği için başvuru yapan emekli öğretmen Refiye Usanmaz, uzun yıllar eğitim alanında verdiği hizmeti, aday olup seçildiği taktirde siyaset alanında vermek ifade etti.

Refiye Usanmaz Kimdir

İYİ PARTİ İnegöl kurucu üyesi olan Refiye Usanmaz, ilk ve ortaokul öğrenimini İnegöl´de tamamlamış olup, Liseyi Bursa Kız Öğretmen Okulunda yatılı olarak okumuştur. İnegöl ilçesine bağlı Çeltikçi ve Hamzabey Köyü ilkokulları ile Gazipaşa ilkokulunda öğretmenlik yaptıktan sonra Bursa Matematik Ensitüsünü tamamlamıştır. Ayrıca Ankara Devlet Memurları Eğitim Merkezinde İngilizce eğitimi aldıktan sonra Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ve Bursa Anadolu Lisesinde İngilizce Matematik Öğretmeni olarak görev yapmıştır.Daha sonra emekli olmuştur. Şuan İnegöl´de ikamet etmektedir.

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00