www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hizmetler kırsal mahallelerde sürüyor

Hizmetler kırsal mahallelerde sürüyor

Merkez ve Kırsal ayrımı yapmadan hizmetlerine aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi, 20 kırsal mahalledeki futbol sahalarını mercek altına aldı.

Hedefi 12´den vuran hizmetlere aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi, 20 kırsal mahalledeki futbol sahalarının etrafını tel örgü ile çevirirken, saha zemini ve çimlenmesi, idari binaların tadilatı ve boyanmasına kadar geniş çaplı bir hizmet atağında bulunuyor.

?MERKEZ VE KIRSAL AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ?

Futbol sahalarının tel örgülerle çevrildiği kırsal mahallelerden biri olan Bilal mahallesindeki çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit yerinde inceledi. Yiğit, yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, ?Bugün 95 kırsal mahallemizden biri olan Bilal Mahallemizdeyiz. Malumuz üzere İnegöl Belediyesi olarak hem merkezde hem de kırsalda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.2018 yılı çalışmalarımız kapsamında 20 kırsal mahallemizdeki futbol sahalarının düzenlemesi ile alakalı çalışmalarımızı başlattık. İnşallah sene sonuna kadar da bu çalışmalarımızı bitirmeyi arzuluyoruz? diye konuştu.

BİLAL MAHALLESİNE YAPILANLAR

Bugünde Bilal Mahallemizde devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere buradayız diyen Yiğit, ?Daha önce de Bilal mahallemizde birçok çalışmamız oldu. Mevcut okulumuzun bahçesine çocuk oyun alanı ile mini futbol sahası yapmıştık. Ayrıca mahallemizin girişindeki 2 km´lik yolun sıcak asfalt çalışmasını da yapmıştık. Yine Kulaca- Bilal mahallelerini birbirine bağlayan yolunda sathi kaplama çalışmasını yapmıştık. Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla kırsal mahallelerimize olan çalışmalarımız aralıksız devam edecek? dedi.

ÇALIŞMALARIN DETAYI

Kırsal mahallelerdeki futbol sahalarına yönelik yapılacak çalışmalara da değinen Yiğit, ?20 kırsal mahallemizde futbol sahaları çevrelerine tel örgü çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında saha giriş kapıları, kale direkleri yapılarak boyanacak, ayrıca sahaların zemin iyileştirme ve çimleme işlemi de yapılacak. Her türlü eksik ve noksan işleri tamamlayıp bu sahaları mahalle sakinlerinin daha nezih bir şekilde kullanmalarına imkan sağlayacağız. Son olarak yürütülen bu çalışmaların kırsal mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum? açıklamasında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00