www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Huzurevi sakinlerine ketem eğitimi

Huzurevi sakinlerine ketem eğitimi

İnegöl Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) yetkilileri, İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi´nde kalan vatandaşları ziyaret ederek; kolon kanseri, Alzheimer, prostat ve göğüs kanseri gibi hastalıklar hakkında bilgilendirme yaptı.

İnegöl Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM), şehir genelinde sürdürdüğü tarama çalışmalarının yanı sıra devam eden bilgilendirmeler kapsamında Perşembe günü İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi´ni ziyaret etti. Burada kalan vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin´in de hazır bulunduğu KETEM bilgilendirme etkinliğinde, KETEM´de görevli Dr. Tuba Efe ile Hemşire Handan Kızılaltun Güneş, Huzurevi sakinlerine; kolon kanseri, Alzheimer, prostat ve göğüs kanseri gibi hastalıklar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Huzurevinde kalan vatandaşların ilgiyle takip ettiği bilgilendirme sırasında vatandaşlara bu konularla ilgili broşürler dağıtıldı.

Bilgilendirme kapsamında huzurevi sakinlerine kolon kanseri riski için erken teşhis testi de dağıtıldı. Ayrıca tarama için huzurevi sakinleri KETEM merkezine davet edildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29