www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İdarecilere eğitim semineri

İdarecilere eğitim semineri

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yarı yıl tatilinde müdür ve müdür yardımcılarına yönelik Protokol Kuralları Kursu ile Etkili Dinleme ve İletişim semineri verildi.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından son iki yıl içinde Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan 63 okul müdürü ve16 müdür yardımcısı olmak üzere toplam 79 yöneticiye 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Protokol Kuralları Kursu, 29 Ocak-2 Şubat arasında ise Etkili Dinleme ve İletişim Kursu düzenlendi. Tüm katılımcılar kursta başarı belgesi almaya hak kazandılar.

Eğitimler, Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu´nda 40´ar kişilik iki ayrı grup şeklinde düzenlendi.Protokol Kuralları Kursu İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Orhan Çelik ve Ömer Kaban tarafından verilirken, Etkili Dinleme ve İletişim Kursunu ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ayfer Er ile Bursa OGEM Koordinatörü Mehmet Sarı tarafından verildi. Her bir kurs da 30 saatlik eğitim içerdi. Kurslara katılmayan fakat İnegöl´de görev yapan 99 okul müdürünede Protokol Kuralları Kursu verildi. Bu eğitimler Şube Müdürleri tarafındangerçekleştirildi.

HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRIYORUZKonu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Dönem arasında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara ilaveten Müdürlüğümüzce kapsamı genişletildi. Bu konuda verilen eğitimler sayesinde hizmet kalitemizde artış olacağını değerlendiriyoruz. Ben de zaman zaman eğitimi yerinde gördüm. Okul yöneticilerimizin de bu eğitimleri çok yararlı bulduğunu ve olumlu karşıladıklarını bana ifade ettiler? dedi.

EĞİTİMLER SÜRECEK

Müdür Bilican ayrıca, öğretmenlik mesleğinin sürekli bir yenilenme ve değişimi gerektiğini, birçok farklı konularda hizmet içi eğitim, kurslar, seminerler düzenlediklerini ve bundan sonra da düzenleyeceklerini söyledi. Bilican, bu konuda başta öğrencilere, ailelere ve paydaşlara katkı sağlayacak her türlü etkinliği desteklediklerini belirterek birçok kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek; ?İkinci dönem özellikle Bağımlılıkla Mücadele, Kariyer Danışmanlığı, Mesleki Eğitimin Güçlendirilmesi başta olmak üzere farklı konularda seminerler, kurslar, tanıtımlar yapacağız Bu eğitimleri veren, eğitimlere katılan, ev sahipliği yapan okullarımızın çalışanlarına ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80