www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İKİ YÜZLÜ DÜNYA!

İKİ YÜZLÜ DÜNYA!

Dünyayı kan gölüne çeviren Hıristiyanlar ve Yahudiler, yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşarken, dünya Müslümanları açlık ve sefaletle boğuşuyor.

Başta Siyonist İsrail ve hamisi ABD olmak üzere, dünyanın dört bir yanında çıkardıkları fitne ve savaşlarla Ümmeti Muhammed´in üzerine aç ve kuduz köpekler gibi saldıran batılı Hıristiyan devletlerde Noel coşkusu yaşanırken,  dünya Müslümanları açlık, yokluk ve sefaletin pençesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Komünist Çin Devletinin Müslüman Uygur Türklerine uyguladığı baskı ve zulümler arşı alayı titretirken, Yemen´de açlık ve yokluk nedeniyle 15 dakika bir çocuk hayatını kaybediyor. Ortadoğu´da ise  Irak, Libya, Suriye´de iç savaş ve fitne ateşi bir türlü sönmek bilmiyor. Müslüman topraklarını işgal eden Haçlılar, tarumar ettikleri topraklarda Müslümanları sefalete mahkum etmiş durumda. Diğer yandan Siyonist Katil İsrail Devleti, Filistin topraklarındaki zulmünü arttırarak sürdürüyor. Mynamar´da ise Arakanlı Müslümanların çektiği zulme ise tüm dünya kulaklarını tıkamış durumda.

İki yüzlü dünyanın bir tarafında içki, kumar, eğlence ve zina ile Noeli kutlayan zalim haçlılar, diğer tarafta ülkeleri tarumar edilmiş, açlık ve yokluğa mahküm edilmiş Müslümanlar. Allah 2019´da Ümmete Muhammed´e birlik beraberlik şuur feraset ve sabır versin?



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36