www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İLK ADAY TİMUR EREZSARI

İLK ADAY TİMUR EREZSARI

İşadamı Timur Erezsarı 17 Mayıs 2016 tarihinden yapılacak İnegölspor kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

17 Mayıs Salı günü saat 20.00´da Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda gerçekleştirilecek olan İnegölspor Olağan Kongresi öncesi ilk resmi adaylık açıklaması Timur Erezsarı´dan geldi. Erezsarı, işyerinde gerçekleştirdiği basın toplantısında,2016-2017 sezonu için İnegölspor Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

BU İŞİN ALTINDAN KALKABİLİRİZ

Toplantı esnasında konuşan İnegölspor Başkan Adayı Timur Erezsarı, ?Ekibim ve ben yapılacak olan kongrede 2016-2017 futbol sezonu için İnegölspor yönetimine talibiz. İnegölspor´umuz ve İnegöl´ümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Eski yönetimdeki bazı çalışma arkadaşlarım bu teklifi bana getirdiler. Yapılan değerlendirme ve istişareler sonucunda bu işin altından kalkabileceğimiz, bu işle ilgili çaba, emek ve zaman verebileceğimizi öngördüm ve aday oldum? dedi.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ

İnegölspor´un hedefleri olan bir kulüp olduğunun altını çizen Erezsarı, ?Bizde İnegölspor´u layık olduğu noktaya taşımak için elimizden gelen çaba, gayret ve çalışma içerisinde olacağız. Elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Gerekli olan tüm istişarelerimiz ve tüm görüşmelerimizi kendi aramızda ve çevremizde yaptık. Olumsuz bir durum yok, olumsuz bir konu yok. Bu yüzden yola çıkmaya karar verdik? şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Erezsarı, ?Ekibimiz, İnegöl´deki tüm sanayicilerimiz, işadamlarımız, İnegöl´deki vatandaşlarımız ve taraftarlarımız birlikte hareket etme kabiliyetini o sinerjiyi yakalamaya çalışacağız. Bunu yakalarsak da yolumuzun açık olduğunu, başarıya da muvaffak olacağımız kanaatindeyim. Ekibimiz hazır, yönetim kurulumuz için 17 kişilik ekibimiz var. Yönetimimizde güçlü arkadaşlarımız var. Yönetim kurulunu gelecek günlerde açıklayacağız. Yeni dönemle ilgili istişarelerimiz devam ediyor. Netleşmeden bir şey söylemek istemiyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29