www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ

İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ

Süper Amatör Lig Temsilcimiz Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, ?Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz?dedi.

 

Kafkasspor´da hafta sonu oynanacak olan Duaçınar maçı öncesi yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarda heyecanlı bekleyiş başladı. Camia Duaçınarı müsabakasına kenetlenerek 3 puan hesabı yapıyor.

 

FUTBOL ADINA GÜZEL ŞEYLER YAŞANDI

Takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ungan, ?Gürsuspor iyi bir takım, güçlü bir takım. Gürsu maçının ikinci yarısında çok baskılı bir oyun kurduk. 2 gol atmamıza rağmen rakibimizin bir golüne boyun eğdik ve sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldık. Benim skordan ziyade, özellikle sporcularımın ikinci yarıda göstermiş olduğu performansı çok hoşuma gitti. Çok beğendik. Yenilmemize rağmen taraftarlarımızın rakip takımı alkışlamaları futbol adına güzel şeylerdi. Centilmenlikten bahsedenlerin, taraftarlarımızın göstermiş oldukları centilmenliği çok özlediklerine inanıyorum. Futbol ve centilmenlik adına, güzellik adına ne varsa bu dersi verdiğimize inanıyorum? dedi.

 

SEZON SONUNDA GÜLEN TARAF OLACAĞIZ

?Sporcularımızın göstermiş oldukları performans camiayı mutlu etti? diyen Ungan, ?Fakat futbol 3 ihtimalli bir spor. Kaybediyorsunuz, kazanıyorsunuz?Lig hepimizi için uzun bir maraton. Yine söylüyorum, bu ligin sonunda gülen taraf biz olacağız? şeklinde konuştu.

 

YÖNETİCİLER DUYARLI OLMALI

Ungan, ?Bizim kaderimizde yenilgi yok. Bizim sevdiklerimiz kadere mağlup olmaz, olmayacağız da. Yenilgi futbolda var olan bir şey. Eğer bir yönetici kesinlikle maç sonunda olay çıkmasını istemiyorsa kesinlikle olay çıkmaz. Kulüp samimi olsun yeter? diye konuştu.

 

DUĞAÇINAR MAÇINI KAZANACAĞIZ

Duaçınar maçıyla alakalı futbolculara güvendiğini belirten Ungan, ?Duaçınar maçını kazanacağımıza inanıyorum. Galibiyet bizim için yeni bir başlangıç olacak. Duaçınarıspor ile bizim bir hukukumuz var. Fakat sahada iyi olan kazansın. Duğaçınar maçını alarak lige yeniden merhaba deyip yeni bir başlangıç yapacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71