www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İnegöl 5 yıl daha kaldıramaz?

?İnegöl 5 yıl daha kaldıramaz?

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, İnegöl´ ün, hizmet odaklı olmayan mevcut belediyecilik anlayışını beş yıl daha kaldıramayacağını söyledi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmalarını mobilya firmaları ve sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu seçim çalışmaları kapsamında; Saloni Mobilya, Dome Home Mobilya, BY Yavuz Sandalye, Öz Aras Yemek Sanayi, Eksper Baskı, Togo Home Mobilya, Woodlent Mobilya, İkon Koltuk, Sofares Mobilya, Nokta Koltuk, Verze Koltuk firma sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Eroğlu, İnegöl´ ün, hizmet odaklı olmayan mevcut belediyecilik anlayışını beş yıl daha kaldıramayacağını ifade ederek, vatandaşlardan destek istedi. Yerel yönetimlerin, genel idare sorunlarını çözüp, refah düzeyini artırabileceğini ifade eden Eroğlu, ?Rahmetli Erbakan Hocamızın deyimiyle, ?inanç tekeden süt çıkartır?. Bizler, inançlarımız doğrultusunda vatandaşa hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalışan kadrolarız. İnanıyoruz ki, 1 Nisan sabahı görev başında olacağız ve tahrip edilmiş İnegöl´ü yeniden inşa edeceğiz? dedi.

?Kazanmak için her yol mubah değildir?

Mevcut iktidar ve mevcut yerel yönetimin, olaylara sonuç odaklı baktıklarını ve bundan dolayı da insanları kutuplaştırdıklarını belirten Eroğlu, ?Biz çok iyi biliyoruz ve inanıyoruz ki kazanmak için her yol mübah değildir. Oy kaybetme kaygısıyla, insanlar arasına fitne sokanlar bilmelidir ki, hem ülkenin yarınlarını, hem de kendi yarınlarını berbat ediyorlar. Zaten ülkemizin ve İnegöl´ümüzün yaşadığı en büyük sorun bu. Problemler, sonuçtan yola çıkılarak çözülmeye kalkışıldığı zaman ancak kanayan yaralar pansuman ediliyor. Bizler, mevcut sorunları çözmek için, o sorunları doğuran sebepler penceresinden yola çıkacağız ve kalıcı çözümler üreteceğiz? dedi.

?Sorunlara bütün olarak bakılmıyor?

Mevcut sorunlara parçalar halinde bakılıp çözüm üretilmeye çalışmasını eleştiren EROĞLU, ?Sorunlara bir bütün olarak bakılmıyor. Fotoğrafın tamamına bakıldığı zaman veya sorunlara sebepleri penceresinden bakıldığı zaman inanıyorum ki İnegöllü vatandaşların beklentilerine kısa sürede ve uzun vadeli cevaplar verilecektir? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00