www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl AVM´de Okula Dönüş Zamanı

İnegöl AVM´de Okula Dönüş Zamanı

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlik ve kampanyalarla okula dönüşü kutluyor.

Keyifli etkinlik programı, zengin yerli ve yabancı marka karması ile ziyaretçilerine sayısız seçenek sunan İnegöl AVM, okula dönüş döneminde hem çocukları hem de ebeveynlerini mutlu edecek hediyeler ve etkinlerle Eylül ayını karşılıyor.

Bu ay Kahraman İtfaiyeciler adlı çocuk etkinliği ile minik ziyaretçilerine eğlenceli ve öğretici dakikalar sunacak İnegöl AVM ayrıca eğitim ? öğretim sezonun başlamasına sayılı günler kala alışveriş yapan konuklarına içinde kalem ve defter bulunan okul çantaları hediye edecek.

Okula dönüş etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk´un sevilen çizgi dizisi ?Hapşuu? film karakterleri de İnegöl AVM´de miniklerle buluşacak.

Hassas Anne olarak tanınan konuşmacı, yazar Ece Kumkale de bu ay İnegöl AVM´nin konuğu olacak. Kumkale hem annelik süreci hakkında bilgiler verecek hem de annelere çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri oyun önerilerinde bulunacak.Canlı müzik dinletisi de ziyaretçilerin alışveriş keyfini taçlandıracak?

İnegöl AVM´de geçen aylarda başlanan yenileme çalışmalarının maskot isimleri de belli oldu. Sosyal medya üzerinden düzenlenen anket sonucu İnegöl AVM yenilenme sürecinin sevimli maskotlarının ismi; katılımcılar tarafından Yılmaz ve Durmaz Usta olarak seçildi. Bu ay itibariyle İnegöl AVM´de ziyaretçileri karşılayacak Yılmaz ve Durmaz Usta ziyaretçilere çeşitli oyunlar oynatarak hediyeler kazandıracak.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02