www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Heyetinden Ankara Çıkarması

İnegöl Heyetinden Ankara Çıkarması

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Selim Emre Aydın ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Esra Leblebici ile birlikte Ankara´ya çıkarma yaptı.

İnegöl heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisinde İnegöl için önemli ziyaretlerin yapıldığı ve şehir adına hayata geçirilmesi düşünülen çalışmaların masaya yatırıldığı ziyaretler ile adeta Ankara´ya çıkarma yaptı. Meclis ziyaretinde Ak parti Bursa Milletvekillerine yeni görevlerinde başarı temennilerinde de bulunan İnegöl heyeti, ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüştükten sonra Ak Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı dinledi. Belediye Başkanı Alper Taban, grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hasbihal etme fırsatı da buldu. İnegöl heyeti daha sonra TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu başta olmak üzere tüm Bursa Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

BAŞKAN TABAN BAKANI AÇILIŞA DAVET ETTİ

Ankara´da önemli ziyaretler gerçekleştirilen ve İnegöl adına hayata geçirilmesi düşünülen konularda istişare etme fırsatı bulunan görüşmelerin ilk durağı Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli oldu. Bakan Pakdemirli ile gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Alper Taban, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinin açılışına Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli´yi davet etti. Bakan Pakdemirli de bu nazik davet için Başkan Taban´a teşekkürlerini sunarak, Türkiye için örnek bir proje olan bu merkezi İnegöl´e kazandırdıkları için kendilerine şükranlarını sunmayı ihmal etmedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A İNEGÖLLÜLERİN SELAMLARINI İLETTİ

İnegöl heyeti, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli´yi ziyaret sonrası Ak Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı dinledi. Belediye Başkanı Alper Taban, grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hasbihal etme fırsatı buldu. Başkan Taban, tüm İnegöllülerin selamlarını Cumhurbaşkanına iletirken, kendilerini en yakın zamanda İnegöl´de görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. İnegöl adına güzel temennilerin dile getirildiği görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Taban´a görevlerinde muvaffakiyetler dileyerek, tüm İnegöllü vatandaşlara en kalbi selamlarını iletmeyi de unutmadı.

VİLDAN YILMAZ GÜREL ZİYARET EDİLDİ

Gazi Meclise adeta çıkarma yapan İnegöl heyeti daha sonra 27.Dönem Ak Parti Milletvekillerini ziyaret etti. İlk olarak Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel´i ziyaret eden İnegöl heyeti, Gürel´e görevlerinde sonsuz başarı temennisinde bulundu. Görüşmede İnegöl´den tüm hemşehrilerinin selamlarını getirdiklerini söyleyen Başkan Taban, milletvekilimizin meclis çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarına yürekten inandıklarını belirtti. Gürel de, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Selim Emre Aydın ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Esra Leblebici´nin gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretten ötürü kendilerine teşekkürlerini sunarak, bu yüce çatı altında İnegöl´ü ve Bursa´yı en güzel şekilde temsil edeceklerini belirtti.

BURSA MİLLETVEKİLLERİNE GÖREVLERİNDE BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNULDU

İnegöl heyeti, mecliste son olarak Vildan Yılmaz Gürel´in eşlik etmesiyle tüm Bursa Milletvekillerini ziyaret etme fırsatı buldu. Sırasıyla Efkan Ala, Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten, Emine Yavuz Gözgeç, Mustafa Esgin, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, Refik Özen ve son olarak Hakan Çavuşoğlu ziyaret edildi. Sıcak ve samimi geçen ziyaretlerde Bursa ve İnegöl öne çıkartıldı. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu´na gerçekleştirilen ziyarette, Çavuşoğlu, İnegöl heyetine bugün mecliste gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarken, heyet vesilesiyle tüm İnegöllülere selamlarını iletti.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00