www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İnegöl üst akılla yönetiliyor?

?İnegöl üst akılla yönetiliyor?

İnegöl´ün 15 yıldır üst akılla yönetildiğini kaydeden Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, ?Bizim belediyeciliğimizde kimseden emir almadan sadece sizlerin emriyle yönetmek istiyoruz.?

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz akşam OYDER´i ziyaret etti. Burada vatandaşlar ile bir araya gelen Özdemir vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve projelerini anlattı.

Kadim Bir Medeniyetiz

Oylat Doğa Koruma Derneği Başkanı Sabri Şen, ? Önümüzde bir yerel seçim var. Şehirler ve medeniyetler çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Bizler bu topraklarda bin yılı geçkin kadim bir medeniyetin torunlarıyız. Medeniyet dediğinizde sadece şehirlerin fiziki değişimi değil, insanların sosyal açıdan da gelişmesi gerekmektedir. Bu vesileyle 31 Mart yerel seçimlerinin İnegöl´ümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı.

İnegöl Üst Akılla Yönetiliyor

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise, ?2 ay önce sizlerin ve partililerimizin teveccühüyle Millet Ortaklığı adı altında İnegöl Belediye Başkan Adayı oldum. Neden aday oldum? En önemli sebebi Bursa´nın Nilüfer ilçesinden geri kalması! 15 yıldır yönetilen İnegöl´ün tamamen üst akılla, tepeden yönetilmesidir. Bizim belediyeciliğimizde kimseden emir almadan sadece sizlerin emriyle yönetmek istiyoruz. Bizim belediyeciliğimizin temelinde insana saygı olacak. Biz sahaya ilk indiğimiz zaman halkımızla buluşarak dertlerini dinledik ve sorunlara yönelik çözüm bulma gayreti içerisine girdik? dedi.

Bize Oy Vermeyin

Özdemir şöyle devam etti, ?İnegöl´de yaşayan insanlarımızın isteği su, yol, ulaşım ve çöplerin kısa zaman içerisinde kaldırılması çıktı. Şimdi biz bugün geldiğimiz noktada 15 yıl içerisinde haklımızın temel unsurlarının yerine getirilmediğini gördük. Yani insanların her hangi bir fazla uç noktası yoktur. Halk su bedelinin,  tonaj bedelinin yüksek olduğundan şikâyetçi durumda. Şimdi ben size soruyorum! Bu suyu biz kaç paraya alıyoruz? Ortalama 1 TL´ye alıyoruz. Kendi köylerimizdeki ve dağlarımız da ki suyun tonunu 2 bin TL´ye içiyoruz. Ne acıdır ki çeşmelerimizden içsek bu suyu sıkıntı yoktur. Evlerdeki arıtmalar bile çok kısa sürede değişmesine rağmen yine de temiz bir su içtiğimize inanmıyorum. Eğer geçmişle alakalı herhangi bir genelle veya yerelle alakalı bir sorununuz yoksa bize oy vermeyin. Ama gelip şurada tartışıyorsanız, evinizde hanımınızla tartışıyorsanız şurada 20 gün kaldı sizlerden rica ediyorum oylarınızı bize verin. Çünkü İnegölümüzün gelecek 5 yılında da zaman kaybetmeye şekil kaybetmeye tahammülü yoktur? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25