www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL YOLLARINA 6 AY DAYANDI!

İNEGÖL YOLLARINA 6 AY DAYANDI!

İnegöl merkezinde kuryelik işi yapan Selamettin Acı´nın, 6 ay önce aldığı motosikleti çukur ve bozuk yollar nedeniyle ortadan ikiye ayrılarak kullanılamaz hale geldi.

İnegöl´de asfaltlanmayan ya da asafaltı bozulan yollar araçları kullanılamaz hale getiriyor.  İlçemizde kuryelik işi yapan Selamattin Acı isimli vatandaş, 6 ay önce  aldığı  0 km akülü bisikletini şehir merkezindeki yollara feda etmek zorunda kaldı.

Günde 4 saat kullandığı akülü bisikletinin çukur ve asfaltsız yolla nedeniyle ortadan ikiye ayrıldığını beliren Selemettin Acı, ?İnegöl´ün özellikle sanayi bölgesindeki yolları çok berbat. Sokaklar adeta köstebek yuvası. Zamanla yarıştığımız için seri olmak zorundayız. Ancak yollardaki çukurlar öyle çok ki birinden kaçarken bir diğerinin içine girmekten kurtulamıyoruz. Bu nedenle 6 ay önce aldığım STMAX marka akülü bisikletim  ortadan ayrıldı. 2 yıl garantisi olmasına rağmen firma bisikletimdeki bu durumun garanti kapsamı dışında olduğunu ifade etti. 2500 liraya aldığım 0 bisiklet düşünün şuan çöp durumunda. Zor şartlarda para kazanıyoruz ve sermayemiz olan bisikleti bu şekilde kısa sürede kaybetmek bizim gibi insanlar için büyük kayıp. Yetkililierin yolları bir an önce onarmaya ve asfaltlamaya davet ediyroum?dedi.

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01