www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL´DE BOZBEY COŞKUSU

İNEGÖL´DE BOZBEY COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi´nden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Mustafa Bozbey Ankara dönüşü uğradığı İnegöl´de büyük bir coşkuyla karşılandı.

İNEGÖL´Ü DE GÜLÜMSETMEK İSTİYORUZ

Bursa´da İYİ Parti ile ittifak yapan CHP´nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, Ankara dönüşü uğradığı İnegöl´de seçim çalışmalarının startını da verdi.

 

Partililerce karşılanan CHP Adayı Bozbey yaptığı konuşmada, "İnegöl´de gülümseyecek. Çok güzel bir karşılama yaptınız. İnegöl´ün sorunlarını biliyoruz. Bursa´yı gülümsetmek için geliyoruz ama doğusunda batısına her yeri gülümseteceğiz bu nedenle İnegöl´ü de gülümseteceğiz. İnegöl mobilya alanında isim yapmış ama dünyada bir yere gelememiş durumda. Biz istiyoruz ki Büyükşehir´in de katkıları ile gelecekte İnegöl´ün mobilyası dünyanın her yerinde, her ülkesinde olsun ki İnegöl daha da kalkınsın ve İnegöl´ün yüzü gülsün. Bu konuda çalışmalarımız var, İnegöl bu projelerimizi beklesin. İnegöllüleri gülümsetmek için var gücümüz ile çalışacağız" dedi.

-------------------------------------------------------------

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara dönüşünde İnegöl´e uğrayan Mustafa Bozbey partililer tarafından coşku ile karşılandı.

 

Partililere bir konuşma yapan CHP Adayı Bozbey, "İnegöl´de gülümseyecek. Çok güzel bir karşılama yaptınız. İnegöl´ün sorunlarını biliyoruz. Bursa´yı gülümsetmek için geliyoruz ama doğusunda batısına her yeri gülümseteceğiz bu nedenle İnegöl´ü de gülümseteceğiz. İnegöl mobilya alanında isim yapmış ama dünyada bir yere gelememiş durumda. Biz istiyoruz ki Büyükşehir´in de katkıları ile gelecekte İnegöl´ün mobilyası dünyanın her yerinde, her ülkesinde olsun ki İnegöl daha da kalkınsın ve İnegöl´ün yüzü gülsün. Bu konuda çalışmalarımız var, İnegöl bu projelerimizi beklesin. İnegöllüleri gülümsetmek için var gücümüz ile çalışacağız" dedi.

 

"Hiç bir ilçede yada büyükşehirde hizmet etmiş başkanlarımızı her zaman anacağız" diyerek konuşmasını sürdüren Bozbey, "Onlara sahip çıkacağız,onların yaptığı eserlere sahip çıkacağız. Biz onları da kucaklayacağız. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, yüreklerine sağlık. Onlardan daha iyisini yapmak için geliyoruz" şeklinde konuştu.

 

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir ise, "Bugüne kadar İnegöl´de belediye başkanlığı yapan tüm başkanlarımıza saygılarımızı sunuyoruz, ölenlere Allah´tan rahmet diliyoruz. Şuanda Nilüfer´i güldüren, bütün ilçeleri güldürmek üzere 17 ilçenin de gülmesini istiyor kendisine başarıları diliyorum" diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51