www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´e MTTB Şubesi

İnegöl´e MTTB Şubesi

Türkiye genelinde teşkilatlanmasını sürdüren Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), önümüzdeki hafta İnegöl´de kurulacak.

Türkiye genelinde il ve ilçelerde teşkilatlanmasını sürdüren Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), il ve ilçelerde temsilcilik ve şubeler açmayı sürdürüyor.

Bursa´nın çeşitli illerinden teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), önümüzde ki hafta İnegöl´de de kurulacak.

İnegöl´de de kurulması planlanan Milli Türk Talebe Birliği´nin kurucu ilçe başkanlığı görevine Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Mehmet Nuri Aydın´ın getirileceği öğrenildi.

MTTB NEDİR?

1916 yılında kurulan Milli Türk Talebe Birliği, geleceğini kendisi, toplumu ve dünya insanlığı için en iyi şekilde inşa edecek; üniversite gençliğinin taşıması gereken sosyal, kültürel ve fikri donanıma sahip; ahlaklı, kararlı ve gücünü geleneğinden alan bir neslin yetişebilmesi için teşkilat olmak ve her yönü ile Büyük Türkiye idealine ulaşma hedefi ile çalışan bir vakıftır. MTTB´de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman gibi bir çok siyasetçi ve devlet adamı yetişmiştir.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19