www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllü 4 İsim Saadet´ten Aday Adayı Oldu

İnegöllü 4 İsim Saadet´ten Aday Adayı Oldu

Saadet Partisi Bursa Milletvekilleri aday adayları Bursa İl Merkezi´nde yapılan toplantıyla tanıtıldı. Aday adayları arasında İnegöl´den de 4 isim yer aldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Eroğlu, ?Ülkemiz için zor ve önemli bir dönemden geçiyoruz. Her zaman olduğu gibi yine çok önemli bir seçim sürecine girdik. Genel merkezimizin daha önce bize yaptığı ?baskın seçim olacak, hazırlıklı olun´ talimatına karşılık biz zaten çalışmalarımıza başlamıştık. Aday adaylık müracaat takviminin başlamasıyla birlikte şuanda İnegöl bölgemizden 4 arkadaşımızın aday adaylık müracaatı oldu. İnegöl adına bu müracaatların yarın da devam etmesini bekliyoruz. Diğer taraftan Cumhurbaşkanlığı aday gösterilmesi içinde gerekli olan 100 bin imza için İnegöl´e düşen çalışmamızı yaptık. Sürecin başlamasıyla birlikte bunun içinde genel merkezimizin belirleyeceği isim için imzalarımızı vereceğiz. Ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.

 

Saadet PartisiBursa Milletvekili Aday Adaylığı için başvuranları İl Merkezinde yapılan basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştı. Şuana kadar 18 aday adayının başvuru yaptığı listede İnegöl´den dört isim yer aldı.

 

İnegöl´den Salih Berber, İsmail Özdemir, Fikret Bayram ve Kenan Alemdar isimlerinin bulunduğu listede; Gökhan Gerçek, Burak Çelik, Mustafa Kısacık, Göksel Karakuzu, Ramazan Tekin, Kadir Aziz, Salih Kocatepe, Karyağdı Berkeli, Hüseyin Kaya, Ensari Altınışık, Yusuf Geliş, Ahmet Örnek, Ümit Yaşar Semerci, Mehmet Cihan Terzioğlu ve Serkan Demir yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29