www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllü Yazardan İmza Töreni

İnegöllü Yazardan İmza Töreni

İnegöllü Yazar Pınar Yaşar, hayata geçirdiği 5. eserini Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı´nda düzenlenen imza törenince beğeniye sundu.

İnegöllü Yazar Pınar Yaşar, 5. kitabı olan Sevda Yolu adlı eserini geçtiğimiz Cumartesi günü Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı´nda düzenlenen imza töreni ile görücüye çıkardı. Törene, han yönetimi ve esnafı ile vatandaşlar katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İmza töreninde konuşan Yazar Pınar Yaşar, ?Sitemim Sana adlı kitabımla yazmaya başladım. Ardından Yalnızlık Zamanı, Kaybolan Umutlarım, Naat-ı Şerif ve son olarak Sevda Yolu´nu yazdım. Yazmayı seviyorum, 20 yıldır yazıyorum. Ömrüm yettiğince de yazmaya devam edeceğim. Şuan çok heyecanlıyım. İnşallah her şey daha güzel olacak. Güzel bir talep var. Han esnafına çok teşekkür ediyorum. Bana bu imkânı sağladıkları için kendilerine müteşekkirim? dedi.

GUİNNESS REKORLAR KİTABINA GİRECEK

Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Yücel ise, ?Pınar kızımızı 20 yıldır tanıyorum. Çok gayretli çalışmaları var. Başaracağım dedi ve başardı. 5. kitabını yazdı. Biz de elimizden geldiğince ona yardımcı olmak istedik ve hanımızda bir imza günü açtık. Kendisine başarılar diliyorum. Naat-ı Şerif´i yazmış, 39 bin kelimelik tek bir şiir. Guinness Rekorlar kitabına girmek istiyor. Basımı iyi olmadığı için buradan elde edeceği gelirle yeniden basmayı düşünüyor. O konuda da herkes yardımcı olsun istiyoruz. Kardeşimiz emeline ulaşacaktır. Kendisine başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00