www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLLÜ MOBİLYACILAR AHŞAP FUARINI GEZDİ

İNEGÖLLÜ MOBİLYACILAR AHŞAP FUARINI GEZDİ

İnegöllü 26 mobilyacı, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası organizasyonu ile Kastamonu’da düzenlenen 3. Ahşap Fuarını ziyaret etti.

Yurt içi ve yurt dışında mobilya ve ağaç işleri ile ilgili düzenlenen fuarları yakından takip eden İnegöllü mobilyacılar, Kastamonu’da düzenlenen 3. Ahşap Fuarını ziyaret etti. Eski İnegöl Kaymakamı ve şuanda Kastamonu Valiliği görevinde bulunan Erdoğan Bektaş’ın daveti üzerine İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası organizasyonu ve İnegöl Belediyesi’nin araç desteği ile gerçekleştirilen fuar ziyaretine, 26 mobilyacı katıldı.

Kastamonu 3. Ahşap Fuarında sektörle ilgili yenilikleri yerinde inceleme fırsatı yakalayan Mobilyacılar, yapılan fuar gezisinden son derece memnun ayrıldı. Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen 3. Kastamonu Ahşap Fuarını ziyaret eden İnegöl Mobilyacılar Odası üyeleri adına bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gürkan, “Bir dönem ilçemizde Kaymakamlık görevinde bulunan Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş’ın davetlisi olarak 3. Kastamonu Ahşap Fuarını İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın araç desteği ile gerçekleştirdik. Mobilyacı esnafımızı fuarı incelemek amacı ile Kastamonu’ya götürdük. 7 Eylül tarihi olarak planlanan gezimiz için fuar girişi önünde Kastamonu Mobilyacılar Odası Başkanı Ergün Koç tarafından karşılandık. İlki 2011 yılında düzenlenen fuarı o zaman da gezmiş ve incelemiştik. Aradan geçen iki yıl içerisinde Ahşap Fuarında çok farklılıklar gözlemledik. İlçemizde bir dönem Kaymakamlık görevinde bulunan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş ile yaptığımız görüşmede, Ahşap Fuarı ile ilgili önemli bilgiler aldık. Oda olarak İnegöl’de yapılan çalışmalarımızla ilgili Sayın Valimizi bilgilendirdik ve yaptığımız Mobilya Katalogundan kendisine hediye ettik. Gezimiz içinde Kastamonu şehrinin tarihi ve kültürel yerlerini görme imkanı bulduk. Gezimize katılan esnaflarımızın gezi programı ile ilgili memnuniyetleri bizleri de memnun etmiştir. Düzenlenen geziye araç desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00