www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllüler mağdur

İnegöllüler mağdur

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, ?Yol problemi, çöp problemi, servis problemi, kaldırım problemi, altyapı problemi İnegöl´ün her yerinde aynı sorunlar var. Köylü de şehirli de mağdur.?dedi.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, Pazartesi pazaryerinde seçim çadırı kurdu. Vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir´e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmeler yapan Özdemir;?Çok farklı mahalleler gezdik. Bugün Pazartesi Pazarı´nın tam ortasındayız. Burada halkımıza ikramlarda bulunduk. Bugün geldiğimiz nokta, vatandaşlarımızdan teveccüh görüyoruz. Bu kadar ilgiyi hiç beklemedim. Gün geçtikçe katlanarak artıyor. İnsanlar tanıdıkça, insanlara anlattıkça ilgi artıyor. Biz AK Parti ile rakibiz. İnsanlar bize gelince Hakan Özdemir diyorlar. İnegöllüler mağdur, köylüsü mağdur, şehirlisi de mağdur. Akşam Hamzabey köyündeydik. Ondan önce Çavuşköy´deydik. Farklı farklı mahalleler geziyoruz. Önümüze ne denk geliyorsa, İnsanların olduğu her noktaya uğruyoruz. Zaman kaybetmeksizin insanlara dokunmaya, anlatmaya çalışıyorum ama ben anlatmadan önce insanlardan bir tepki geliyor. Yol problemi, çöp problemi, servis problemi, kaldırım problemi, altyapı problemi... Yani farklı farklı şikayetler var. Biz bunlarla alakalı dilimiz döndüğünce, yapabileceğimiz projeleri insanlara net bir şekilde anlatıyoruz. Ben yapamayacağım bir şeyin sözünü vermem. Şunu da söylüyorum; biz yukarıdan yönetilecek bir yönetici olmayız. Ben bunu genel başkanlarıma da söyledim. Ben yönetimimi kendim yaparım. Kendim ile birlikte, halkla birlikte yönetirim. Yukarıdan gelecek herhangi bir emir ile yöneticilik yapmam. Doğru ise doğrudur, yanlış ise yanlıştır. Beceremeyeceğim hiçbir işin altına girmem.?İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01