www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLLÜLERE HAKARET

İNEGÖLLÜLERE HAKARET

İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı´nda yaşanan silahlı olayı eleştirmek isteyen sözde hayvan sever, kantarın topuzunu kaçırınca vatandaşların tepkileri çığ gibi büyüdü. Şahsın İnegöl ve İnegöllüler için sarf ettiği sözlerin yanı sıra ettiği beddualar büyü

 

Önceki gün İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağında yaşanan hayvanları ses tabancası ile korkutma işlemi sırasında çekilen videonun sosyal medyada gündem olmasının ardından eylemi gerçekleştiren personelin iş akdine son verilmişti. Yaşanan bu süreçten sonra kendini hayvan sever olarak tanıtan bir şahsın sosyal medya üzerinden İnegöl´e ve İnegöllü vatandaşlara yönelik sarf ettiği sözler ilçe halkının tepkisine sebep oldu.

 

?LANETLİ İLÇE?

Fransa´da yaşadığı öğrenilen vatandaş,İnegöl´den adam çıkmayacağını iddia ederek; ?İnegöl Belediyesinin bu kaçıncı vukuatı? Yazıklar olsun. Geçtiğimiz yıllarda sabıkalı birinin tüfekle barına içinde katliam haberinden tutun da kamyonet içinde havasızlıktan ölen onlarca hayvana kadar birçok çirkin haberlerle gündeme geldi bu belediye ve asla iyiye gidişleri yok. Ne halkı ne belediyesi hayvan sevmez. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek cümlesi bu lanetli ilçede bilinmez. Bursa´da bir deyim vardır. İnegöl´den ve Yenişehir´den adam çıkmaz derler. Gerçekten ´de öyle? Allah´ın laneti bu kötü tohumların üzerine olsun. Bir depremle yerle bir olun, enkaz altında bir köpek burnu görmek için dua edin, altınıza işeyin. Allah´ın bile vazgeçtiği lanetliler sürüsü? ifadelerini kullandı.

 

Kendisini hayvan sever olarak tanıtan bir şahsın bir ilçenin ve o ilçede yaşayan insanlar için bu tarzda ifadeler kullanması tepkilere neden oldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19