www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İNEGÖLSPOR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İnegölspor altyapıda hafta sonu çıktığı müsabakalarda 3 Galibiyet, 1 beraberlik ve 1 Mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Karşılaşmalarla ilgili altyapı antrenörleri değerlendirmelerde bulundu.

ALTINSABANSPOR 0 ? 2 İNEGÖLSPOR

Maçı değerlendiren U-14 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş,  ?10.Hafta da grubumuzun iyi takımlarından Altınsaban ile deplasmanda karsı karsıya geldik. Maçın başından sonuna kadar hem oyun hemde mücadele anlamında oyuncularımız gereken gayreti gösterdiler.Özellikle orta sahadaki üstünlüğümüz ile topa daha çok sahip olduk ve 3.bölgede istediğimiz organizasyonları yapma fırsatı bulduk.Oyunun ilk bölümlerinde her iki takımda çok istekli ve arzulu başladı.İlk ciddi atakta kaleciyi geçemedik.Kısa bir süre sonra kalemizdekikarambolde topu çizgiden çıkarmayı başardık.22.dk da çok iyi bir organize atakla ilk gölümüzü attık. Devrenin sonuna kadar hem oyun hemde skor üstünlüğünü elimizde tuttuk.Yakaladığımız 2 pozisyonu değerlendirebilseydik ilk yarı farkı açabilirdik.2.Devrede oyunumuzu daha da geliştirdik ve rakibe 3.bölgede yaptığımız baskı sonucunda bulduğumuz gol ile Rakibimizin direnci kırıldı ve oyuncularımızın özgüvenleri artınca net pozisyonlar yakalamaya devam ettik.Maç boyunca istek ve arzularını sahaya yansıtan oyuncularımızı tebrik ediyorum.Hem oyun hemde skor anlamında tatmin eden bir sonuçla bu haftayı kapadık.Umarım bu oyunun üstüne koyarak ilerlemeye devam ederiz.?

 

İNEGÖLSPOR 2 ? 1 KOCAELİSPOR

U-15 Teknik Sorumlusu Caner Taban ?Bölgesel Gelişim Liginin 2. Devre ilk maçında evimizde Kocaelispor´la karşılaştık. Maça önde baskıyla başlayıp erken bulacağımız gollerle oyunu kontrolümüz de tutmayı planladık. Nitekim sporcularımızın arzulu istekli başlangıcıyla 7.dakika da istediğimiz skoru yakalayarak rahatladık ve devre boyunca topa sahip olan taraf olduk. 2.devrenin başında 1 kişi eksik kalan takımımız oyununun kalan bölümünü biraz daha skoru koruma içgüdüsüyle oynayarak kontra ataklardan gol aradı. Saha içinde aksayan noktalarımızı oyuncu değişiklikleriyle gidermeye çalıştık.Özellikle eksik kaldığımız andan sonra oyuncularımın disiplinli oyunları ve yardımlaşmaları beni çok memnun etti.Oynanan güzel oyun ve verdikleri büyük mücadeleden dolayı sporcularımı kutluyorum?.

 

İNEGÖLSPOR 1 ? 1 KOCAELİSPOR

U-16 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, ?TFF Bölgesel Gelişim Liginde Kocaelisporile Karşılaştık. 2.devrenin ilk maçında iyi oyun iyi mücadele için sahaya çıktık.Daha maçın başında yemiş olduğumuz gol ile demorilize olduk.Takım boyunu, genişlik ve derinliği iyi oluşturamadık.Bunlara birde basit top kayıpları eklenince rakibimiz ilk yarı itibariyle oyunun hâkimi oldular.Biz sadece mücadelemizle oyuna ortak olmaya çalıştık. 2.devrede yaptığımız değişikliklerle ve takimimizin fiziksel gücü ve devamlılığın etkisiyle devrenin ortalarından itibaren daha önde oynayan, basan, mücadele gücü yüksek skoru ve oyunu kabullenmeyen bir takım görüntüsü verdik. Neticesinde son dakikalarda bulduğumuz golle maç berabere sonuçlandı.Önümüzdeki maçlarda oyunumuzu, mücadelemizi, oyunun tamamında göstermek istiyoruz.?

 

KOCAELİSPOR 0 ? 1 İNEGÖLSPOR

U-17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, ?Zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Buna göre sporcularımızı bu maça hazırladık.Maça ev sahibi olmanın da avantajı ile çıkan Kocaelispor maçın ilk dakikalarından itibaren bizim alanımıza yerleşti ve bize baskı uyguladı.Bu dakikalarda verdiğimiz pozisyonları değerlendiremediler.İlk yarının son bölümlerinde rakibin de yorulması sonucu oyuna ortak olmaya başladık.İkinci yarının hemen başında oyuna müdahale ederek ilk yarıdaki oyunu tersine çevirmeye çalıştık ve bundada başarılı olduk.Rakip alanda dahafazla görülmeye başladık ve bu atakların bir tanesinde gol atmayı başardık.Gol den sonra dengeli bir oyun oynayarak maçın sonunu getirdik.Böyle zorlu bir maçtan başarılı bir şekilde çıkan sporcularımı kutluyorum.?

 

KOCAELİSPOR 1 ? 0 İNEGÖLSPOR

U-19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş, ?Haftada en yakın takipçimiz Kocaelispor ile ikinci yarının ilk maçını oynadık.İlk yarısı ortada saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada ikinci yarının başlarında uzaktan atılan bir şutla golü yedik. 1-0 geriye düştük.Golden sonra beraberliği hatta galibiyeti getirecek pozisyonlar bulduk.Ama maalesef değerlendiremedik. Uzun süre sonra şans bulan sporcularımın mücadele ve oyun disiplini anlamında güzel bir oyun çıkardılar. Hepsini yürekten kutluyorum.Tabiki tüm maçlarımızı kazanmak ve grubumuzda üst sıralarda bulunmak istiyoruz.Ama asıl başarının A takımımıza oyuncu vermek olduğunun farkımdayız.Bu kapsamda Profesyonel takımımızın kamp´ı için 5 oyuncumuzu oraya gönderdik.Umarım orada kalıcı olurlar.?

 

 

Haber ve Fotoğraf: M Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00