www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Zorlu Virajda

İnegölspor Zorlu Virajda

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ekibimiz İnegölspor, Pazar günü saat 13:30´da Sancaktepespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 14 puanla 13. Sırada yer alan bordo beyazlılar, ligin güçlü ekiplerinden İstanbul deplasmanın da Sancaktepespor´un konuğu olacak.

15 Temmuz stadyumunda 13: 30 da başlayacak karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu, Emir Eray Eyisoy ve Egemen Savran hakem üçlüsü yönetecek.

Karşılaşma öncesi açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü  Fatih Akyel, Sancaktepespor´un sezon iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, ?Genç ve dinamik bir ekipler. Güzel şeyler yapıyorlar. İyi takımlar. İyi takım olmuşlar. Bizde bildiğiniz gibi 6-7 haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Zaman zaman kazanıyoruz zaman zaman berabere kalıyoruz ama bunlar hep iyi futbolla yapıyoruz. İyi bir toparlama süreci geçiyoruz ve geçirdikte. İnşallah Amed maçındaki gibi mücadelemizi deplasman maçında gösterip, oradan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Takımımız iyi oynuyor. Gümüşhane maçında iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımızda var. Dediğim gibi Sancaktepe´de iyi bir takım. İstanbul´da güzel bir maç olacak. Zor bir maç bizi bekliyor. Şuanda Raif´in sakatlığı var. Onun haricinde ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularımız var. Onlarda maç saatine kadar düzelecekler."dedi.

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19