www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR ZORLU VİRAJDA

İNEGÖLSPOR ZORLU VİRAJDA

2. Lig beyaz Grupta mücadele eden ekibimiz İnegölspor, Pazar günü 19 Mayıs stadyumunda deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan bordo beyazlılar, Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. İlk yarıda kendi sahasında Samsunspor´a 3-2 yenilen İnegölspor´da hedef puan ya da puanlar almak.

Bordo beyazlı ekip, Samsunspor maçı hazırlıkları İnegölspor kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktörü Fatih Akyel, şunları söyledi; "Bu hafta kendi sahamızda kazandığımız için mutluyuz. Şimdi Samsun deplasmanına gideceğiz. Samsun deplasmanı zor bir deplasman. Samsun çok iyi bütçelerle kurulmuş iyi oyuncuları olan iyi bir takım. Bizde son haftalarda kazanıyoruz. İyi gidiyoruz. Samsun´da iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Nasip, futbolda ne olacağı belli olmaz. Onun için elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterip, haftalardır üstüne koyduğumuz iyi oyunun üstüne koyarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah bu haftada puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."şeklinde açıklama yaptı.

Bordo beyazlı ekibimizde sakat ve cezalı oyuncu olmadığını belirten tecrübeli Teknik Direktör Fatih Akyel, ilk 11´de kimlerin yer alacağının daha belli olmadığını ifade etti.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25