www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

İNEGÖLSPOR LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 6. hafta sonunda topladığı 11 puan ile ligde 2. sırada yer alan İnegölspor, ligin en golcü takımı durumunda. Gelecek hafta Ofspor ile evinde karşılaşacak olan Bordo Beyazlılar, 8. haftayı bay

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor’da hafta sonu deplasmanda alınan farklı galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Rakibi Körfez Futbol Kulübü karşısında farklı kazanan İnegölspor, ligde üst sıralara tırmanışa geçti. 6. hafta sonunda kendisine ligin ikinci sırasında yer bulan Bordo Beyazlı ekip puanını 11’e çıkardı.

 

İNEGÖLSPOR DEPLASMANLARDA GOL OLDU YAĞDI

Lider Kızılcahamamspor’un ardından sıralamada ikinci sırada bulunan temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda oynadığı son iki karşılamada rakip ağlara 8 gol gönderdi. Kalesinde ise Bordo Beyazlı ekip 3 gol gördü. Bordo beyazlı ekip ligdeki tek mağlubiyetini 2. haftada deplasmanda Altay karşısında 1-0 skorla aldı. Mağlubiyetin ardından deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan İnegölspor, İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor’u 3-1 yenerken, son deplasmandan maçında Körfez Futbol Kulübünü 5-1 yenmişti.

 

İNEGÖLSPOR EVİNDE GOL ATMAKTA ZORLANIYOR

Evinde oynadığı maçlarda gol sıkıntısı çeken Bordo Beyazlı ekip, evinde oynadığı 3 karşılaşmanın birini kazanırken, 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz İnegölspor, evinde oynadığı 3 karşılaşmada rakip filelere 3 gol gönderdi ve kalesinde 2 gol gördü. Evinde Tokatspor ile 1-1 berabere kalan İnegölspor, Alanyaspor’u 2-1 skorla geçerken evindeki 3. maçında İnegölspor İskenderun Demirçelik ile 0-0 berabere kalmıştı.

 

6. HAFTA SONUNDA LİGİN EN ÇOK GOL TAKIMIYIZ

Ligde topladığı 11 puanla ligde ikinci sırada yer alan İnegölspor, dış sahada 2 galibiyet 1 yenilgi ile 6 puan toplarken, iç sahada ise 2 beraberlik ve 1 galibiyetle 5 puan topladı. 6. hafta sonunda ligde en iyi averaja sahip olan temsilcimiz İnegölspor, ligin şuanda en golcü takımı durumunda.

 

8. HAFTA OFSPOR GELİYOR, 9. HAFTA BAYIZ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından temsilcimiz İnegölspor, ligin 7. haftasında evinde Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Topladığı 9 puan ile ligde 9. sırada yer alan rakibi karşısında İnegölspor, galip gelerek galibiyetlerine yenisini eklemek istiyor. Temsilcimiz İnegölspor, ligin 8. haftasını bay geçirecek ve karşılaşma oynamadan o haftayı dinlenerek geçirecek.

 

KÖRFEZ FUTBOL KULÜBÜNDE İSTİFA

Öte yandan İnegölspor mağlubiyeti, Körfez Futbol Kulübü’nde ağır yaralar açtı. İnegölspor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Telat Özden istifa etti. Onursal Başkan Yunus Pehlivan kötü gidiş için kulübe el koydu. İzmit İsmetpaşa stadında konuk ettiği temsilcimiz İnegölspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen, oyundan düşen Körfez Futbol Kulübü maçı 5-1 kaybetmişti.

 

YENİ HOCA AHMET YILDIRIM

Ayrıca Körfez Futbol Kulübü Telat Özden’in istifasın ardından Ahmet Yıldırım Teknik Direktör olarak Körfez’in başına getirildi. Olağanüstü toplanan Körfez Futbol Kulübü yönetim kurulu aldığı kararla istifa eden Telat Özden`in yerine Ahmet Yıldırım’ı Körfez Futbol Kulübünün başına getirdi. Yıldırımın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

 

2 OYUNCU KIRMIZI KART CEZALISI

Sıkıntılı dönemden geçen Körfez Futbol Kulübünde, kırmızı kart cezalısı 2 oyuncu bulunuyor. Önümüzdeki hafta deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak olan Körfez Futbol Kulübü, İnegöl maçında kırmızı kart gören Özgür Çelik ve sonradan oyuna giren Serdar Topraktepe, bu önemli karşılaşmada takımda olamayacak.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25