www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´DA KEMER DÖNEMİ

İNEGÖLSPOR´DA KEMER DÖNEMİ

İnegölspor Olağanüstü kongresinde tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Cebrail Kemer getirildi.

Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda düzenlenen kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Ardından ise Varol Sarılar´ın divan başkanlığında kongre gerçekleştirildi. Gelir-gider tabloları tek tek okunarak ibraz edildi. İnegölspor´un 250 bin lira borcunun olduğunu 2017 dönemi bütçesinin 6 milyon 580 bin lira olduğu bildirildi.

ÜYE OLMADIĞI İÇİN ADAYLIĞI KABUL EDİLMEDİ

Adaylığının olmaması nedeniyle başkan adaylığı kabul görmeyen Coşkun Karduz, ?Bir ay öncesinde adaylığımızı açıkladık. Üye olmadığımıza dair bir şey çıktı karşımıza. Evraklarımızı tamamlayıp İnegölspor´a sunduk. Kabul edilmedi gibi bir izlenim oluştu. Biz arkadaşlarımızla yönetime talibiz? dedi.

Konuşmanın ardından açıklama yapan Divan Başkanı Varol Sarılar, dernek tüzüğüne göre kulübe üye olmayanların başkan adayı olamayacağını ifade ederek, Coşkun Karduz´un adaylık talebini reddetti.

TEK AMACIMIZ İNEGÖLSPOR´U BİR YERLERE GETİREBİLMEKTİR

Konuşmaların ardından tek liste gidilen açık olmaya gidilen seçimde, Cebrail Kemer ve yönetimi oy birliği ile göreve getirildi. Seçimin ardından teşekkür konuşmasını yapan İnegölspor yeni Başkanı Cebrail Kemer, ?Bizlere sahip çıktın. Bizim tek amacımız var. İnegölspor´u bir yerlere getirebilmek. Başka ne hesabımız var ne de ajandamız var. Sizlerin desteğiyle bir yerlere geleceğiz. Mali disiplinden ayrılmayacağız. Mali disiplin bizim her şeyimiz. İnegölspor hiçbir zaman borçlarla anılan bir kulüp olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Biz de değerli bir arkadaşımıza bu görevi devredeceğiz. Hiçbir başkan burada baki değil. Ben de değilim. İddialı bir takım kurmaya ve bize verdiğiniz desteğe layık olmaya çalışacağız? dedi.

HİÇ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ

İnegölspor´un her zaman iddialı olduğunu söyleyen Kemer, ?İddialı bir takım kurmaya çalışacağız. Sizlerin desteğine layık olmaya çalışacağız. Biz hiç kimsenin adamı falan değiliz. Ben burada asker değilim. Biz bir ekibiz. Bu kulübün bir onursal başkanı var. Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmadan çok zor. Bu borçlar benim bütçemle ödenmesi mümkün değil. Alinur Aktaş´a lütfen haksızlık yapmayın? şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM

Cebrail Kemer başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ve Serkan Yertürk seçildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71