www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´da Moraller Yerinde

İnegölspor´da Moraller Yerinde

Belediye Başkanı Alper Taban ve İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, 3-0 kazanılan Eyüpspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

İlk yarıda istenilen performansı sergileyemediklerini ama ikinci yarıda güzel bir performans sergileyerek müsabakayı kazandıklarını belirten İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, ?Oyun ve mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bazen istediğiniz şekilde başlayamıyorsunuz, oyun da öyle gitmiyor. İlk devre itibari ile istediğimizi yaptığımız söylenemez ama bunun yanında yine iyi bir mücadele, rakip takıma hiç bir şekilde pozisyon vermeden geçen bir devre. İkinci devrede fizik üstünlüğümüz biraz daha ön plana çıkınca, oyunsal olarak biraz daha yaratıcılık devreye girince sonuç böyle oluyor. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Taraftarımıza özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Çok kısa sürede kazandığımız için mutluyum. Hafta sonu çok önemli bir müsabaka var. Yani ligin altında yer alan takımlarla oynadığımız maçlar çok daha zorlu geçiyor. Onlar düşmeme mücadelesi veriyor. Ondan dolayı müsabakalarına kazanmak için çıkıyorlar. Bizlerde dikkatli olacağız. İnşallah Kocaeli müsabakasını da kazanarak ilçeye rahat bir şekilde gelmek istiyoruz" dedi.

FEDAKÂRLIK YAPIYORLAR

Okan ve Emrah´ın sakatlıkları ile ilgili konuşan Yoldaş, "Okan´ın hafif dizinde darbe var. İnşallah darbedir, esneme olmazsa sevineceğiz. Şuan bir şey söylemek için erken. Emrah´ın da kasığında problem vardı. Zaten maçtan önce de vardı. Çocuklar gerektiği zaman büyük fedakârlıklar da yapıyor. O yönden de onlara teşekkür ederim. Tekrar tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA OTOBÜS MÜJDESİ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Çok sevinçliyiz. 3 golle 3 puanlık bir galibiyet elde ettik. Bu anlamda ben takımı da, yönetimi de ayrı ayrı kutluyorum. Dün takımı ziyaret ettik. Orada temennilerimi ve beklentilerimi kendileri ile paylaştım. Gerçekten kendilerine güvendiğimizi ve bu gücün kendilerinde olduğunu belirttik. Birlik beraberlik vurgusu yaptık ve bugün sahada da bunun oturduğunu, pozisyonlara baktığınızda da özellikle organize pozisyonlar olduğunu görüyoruz. Tesadüfi goller değil. İnşallah Kocaeli maçında da galibiyet alabilirsek çok iyi olacak. Gidişat gayet güzel? Taraftar burada, yönetim burada? Taraftarlar ziyarete geldiler. Kocaeli müsabakası için kendilerine otobüs vermek istiyoruz. Güzel olacağını inanıyorum. Play-Off hedefi var ama öncesinde neden şampiyonluk olmasın. Baktığınız zaman seri galibiyetler ile liderliği alabilirsiniz. Bu zor bir şey değil. Ben takımımızı tebrik ediyorum? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22