www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Altyapı Toplantısı

İnegölspor´dan Altyapı Toplantısı

İnegölspor altyapısında oynayan lisanslı sporcuların sezon başı veli ve sporcu bilgilendirme toplantısı İnegöl Kent Müzesi´nde yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda yaklaşık 200 lisanslı sporcunun bulunduğu altyapıda eğitime ve gelişime çok değer verildiği velilere ve sporculara anlatıldı.

Gelişim için profesyonelliğe geçiş sürecinde yapılması gerekenlerin neler olduğuna değinilen toplantıda, sadece sahada yapılanlarla gelişimin olmayacağı, beslenmenin de bunda çok büyük öneme sahip olduğu Diyetisyen Fatih Kişioğlu´nun sunumuyla sporculara anlatıldı.

Ayrıca İnegölspor´un U-19 Sorumlusu Suat Güneş, çocuk koruma konusunda bilgi verdi ve açıklamalarda bulundu. Sadece yetenek ile bir yerlere gelinemeyeceğini, aslının karakter olduğunu vurguladı.

Gelişim için kurulan kaleci departmansorumlusuCelalettin Barut ise kaleciliğin öneminden, çalışma şeklinden ve yapılanlardan bahsetti. Gelecekteki hayallerin ve hedefin neler olduğu anlatıldı.

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ise gelinen noktayı ve kat edilmesi gereken mesafenin neler olduğunu söyleyerek antrenmandaki çalışma örneklerinden bahsetti.  Şahin, kurulan gelişim departmanlarına verilen önemi ve sonucunda alınacak ürünün kalitesini tanımlayarak, veli, sporcu ve antrenör birlikteliği ile ulaşılması zor olan hedeflerin kolaya nasıl dönüştürüleceğini anlattı

Şahin, sporcuların sabırla, istekle ve azimle her şeyi yapacak güçte olunduğunu, çalışmaları aksatmadan devam etmeleri hususunda telkinlerde bulundu.

Şahin son olarak, toplantıya katılan sporculara, velilere, çocukların gelişimi adına toplantıya katılan Diyetisyen Fatih Kişioğlu´na, yöneticilere ve kulüp başkanıEşref Güç´e teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Son olarak söz alan Kulüp BaşkanıEşref Güç, ?Bu programı düzenleyen hocalarıma teşekkür ediyorum.Beslenmek, karakterle ve insanlıkla alakalı çok güzel dersler verdiler. Biz sezona başlarken şampiyonluk parolası ile başladık ama ben ondan önce şunu söylemek istiyorum. Biz transfer yaparken yüzde 50 karakter ve yüzde 50 iyi sporcu kavramını düşündük. Bu ikisi birleştiği zaman yüzde 100 başarı geliyor. Transfer yaparken öncelikle sporcunun kişiliğine bakıyoruz. İnegölspor´un yapısına uyup uymadığına bakıyoruz. Ondan sonra sporcuyu almaya çalışıyoruz. Sizler İnegöl´ün gerçeklerisiniz. Maçlarımıza geleceksiniz, çocuklarınızı takip edeceksiniz. Bizler kesinlikle sizler için gece gündüz çalışacağız. Bunu bilin. Şuanda İnegölspor´un eksikleri çok fazla. İnegölspor şuan ki sahalarda idman yapıyor ve o idmanlardan sporcu kardeşlerimiz yetişiyor. Kesinlikle hep beraber yeni arayışlara girmemiz gerekiyor. Altyapı tesisleri yapmamız gerekiyor. Tabi buna federasyonda imkânlar sağlıyor.  Bu çalışmaları bizlerde yapacağız. 3-4 sene zarfında İnegölspor´u iyi bir yere getirmek için mükemmel bir altyapısı olması için biz size söz veriyoruz çok iyi çalışacağız.Biz 2 senelik yönetime geldik ama öyle 2 sene düşünmüyoruz. Eğer biz devam edersek, aynı şekilde çalışacağız. Eğer devam etmezsek, devam eden arkadaşlara iyi bir şekil, durum bırakmamız gerekiyor? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25