www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor´dan Domaniç´e Spor Okulu

İnegölspor´dan Domaniç´e Spor Okulu

İnegölspor, Domaniç Spor işbirliği ile Kütahya´nın Domaniç ilçesinde yaz spor okulu açıyor.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen basın toplantısına altyapıdan sorumlu yöneticiler Mustafa Şeşka, Kani Uçsoy, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, Domaniç Spor Kulüp Başkanı Ali Fuat Yaman ile Domaniç Spor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İmdat katıldı.

 

FUTBOLCU FABRİKASI 

Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin, ?Futbol Nerede İnegölspor Orada´ projemiz yeni bölgemizle çalışmalarına devam etmektedir. Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallesi´nden sonra yeni bölgemiz Kütahya´nın Domaniç  ilçesinde açılacaktır. Bu proje ile amacımız İnegölspor altyapı sporcu havuzunu genişletmek. Yetenekli, gelişime açık, ahlaklı ve saygılı sporcular yetiştirerek Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlamaktır. Ayrıca anlaşma dâhilinde Domaniç Spor´un altyapısının oluşmasına yardımcı olacağız. Sporun, futbolun açtığımız bölgelerde gelişmesi ve bu bölgelere hareket getirmesi beklentilerimiz arasındadır. Projenin büyümesi, gelişmesi her geçen gün oyuncu havuzumuzun artması bizler adına sevindirici bir durumdur. Farklı bölgelerde farklı yerlerde çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir. İnegölspor isminin bir marka olduğu ülkemizde ?Futbolcu Fabrikası´ unvanımızı geliştirerek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle projemize destek olan, bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Domaniç´te sporun ve futbolun gelişmesine ön ayak olan Domaniç Spor Başkanı Ali Fuat Yaman Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

 

DIŞARIDAN TOPÇU ALMAYACAĞIZ, YETİŞTİRECEĞİZ

Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy ise "Geldiğimiz günden beri altyapıda taşları oturtmaya çalışıyoruz ve oturtturuyoruz. İlk önce spor okulunu Kurşunlu Mahallesine açtık. Ardından Tahtaköprü mahallesine açtık. Giderek büyümeye çalışıyoruz. Özgür hocamızın çabalarıyla her köşeye ulaşmaya çalışıyoruz. Şuanda Domaniç´te spor okulu açacağız. Domaniç Spor Kulüp Başkanımız Ali Fuat Yaman şuanda yanımızda. Tekrar hoş geldiniz diyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde orada da iyi topçuları İnegölspor´a kazandıracağız. Çalışmalarımızın devamı da gelecek. Cuma günü Bursa´ya gideceğiz. Bursa ile ilgili bilgi alışverişinde bulunacağız. Amacımız burada İnegölspor´a topçu yetiştirmek, dışarıdan topçu almak değil? şeklinde konuştu.

 

SPOR OKULUNA İHTİYACIMIZ VAR

Domaniç Spor Kulüp Başkanı Ali Fuat Yaman da, ?Bizim için gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Bizim de böyle bir spor okuluna ihtiyacımız var. Biz yıllardan beri 1. Amatör Liginde mücadele ediyoruz. Sayın Mehmet İmdat arkadaşımızda başkanlık yaptığı dönemlerden buyana bir türlü sizin şu vermiş olduğunuz imkânı sağlayamadık. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah sonu iyi olur. Temennimiz bu? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00