www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İNEGÖL´Ü AYAĞA KALDIRACAĞIZ?

?İNEGÖL´Ü AYAĞA KALDIRACAĞIZ?

Huzur mahallesinde konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Mevcut yönetim yıllardır, İnegöl´ün mahallelerine eşit hizmetler değil, eşit problemler götürmüş.?dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Huzur Mahallesi´ni ziyaret etti.

?Tehditle oyunuza talip değiliz?

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslenen Eroğlu, ?Yıllardır imar ve altyapı konusunda birçok sıkıntılar yaşadınız. Özellikle imar hususunda mevcut ekonomik sıkıntılar sizi buna mecbur kıldı ve maalesef yüklü miktarlarda cezalar yediniz. Yine son imar barışıyla birlikte birçoğunuzun cebinden binlerce lira çıktı. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum ki; Bizler basit imar afları gibi vaatlerle sizlerin oyu üzerinden oyun oynamaya gelmedik. Sizi cezalarla yıkımlarla tehdit ederek de oyunuza talip olmadık. Bizlerin sizlere tek taahhüdü, hakkınız olanı teslim etmektir. Huzur Mahallesi´ni kenar mahalle olma statüsünden kurtaracak, cazibe merkezlerini mahalleye ve çevresine getirmektir.?diye konuştu.

-------------------------

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Huzur Mahallesi´ni ziyaret etti. Huzur Mahallesinde ikamet eden aynı zamanda Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Yıldırım Yıldız ile beraber seçim irtibat bürosu açılışı yapan Eroğlu, akabinde esnafı ve kahvehaneleri dolaştı.

?Huzur Mahallesi dışlanmış durumda?

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslenen Eroğlu, Huzur Mahallesi´nin İnegöl´den dışlanmış durumda olduğunu belirterek Eroğlu, ?Yıllardır imar ve altyapı konusunda birçok sıkıntılar yaşadınız. Özellikle imar hususunda mevcut ekonomik sıkıntılar sizi buna mecbur kıldı ve maalesef yüklü miktarlarda cezalar yediniz. Yine son imar barışıyla birlikte birçoğunuzun cebinden binlerce lira çıktı. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum ki; Bizler basit imar afları gibi vaatlerle sizlerin oyu üzerinden oyun oynamaya gelmedik. Sizi cezalarla yıkımlarla tehdit ederek de oyunuza talip olmadık. Bizlerin sizlere tek taahhüdü, hakkınız olanı teslim etmektir. Huzur Mahallesi´ni kenar mahalle olma statüsünden kurtaracak, cazibe merkezlerini mahalleye ve çevresine getirmektir. Amacımız herhangi bir vatandaşın, Kemalpaşa Mahallesi ile Huzur Mahallesi arasında oturmasının arasında bir farklılık olmamasıdır. Kıymetli kardeşlerim, değerli büyüklerim. Belki doğduğumuz yerler, kültürlerimiz, renklerimiz, dillerimiz farklı olabilir. Ama emin olun şu İnegöl´de kirli hava çilesini beraber çekiyoruz. İçme suyu problemi hepimizin sorunu. Yama yollar, çukurlar, çamur hepimizin ortak derdi. Yani birçok farklılıklarımız olsa da, hep çile çeken, ezilen bizler olduk, sizler oldunuz.?İfadelerini kullandı.

Siyaseti millete hizmet vesilesi olarak görürüz

Huzur Mahallesi sakinlerinin kendilerini sorun yağmuruna tuttuğunu belirten Eroğlu, ?Görünen o ki mevcut yönetim yıllardır, İnegöl´ün mahallelerine eşit hizmetler değil, eşit problemler götürmüş. Mahalleli; yetersiz kalan dolmuş hatları, yeşil alan olmaması, çocuk parkı olmaması, ev yapmak isteyenlerden yüklü miktarda proje parası alınması, çeşme suyunun içilebilir olmaması gibi sorunlardan bahsetti ve seçilen siyasilerin vaatlerini yerine getirmediklerini söyledi. Öncelikle belirtmek isteğim husus, bu bahsettiğiniz problemlerin hemen hemen her mahallede aynı şekilde cereyan etmesidir. Mevcut belediye yönetimi tarafından mahallelere resmen eşit problemler dağıtılmış. Değerli vatandaşlarım, eskiden bir söylem vardı ?siyaset üç kâğıtçıların işidir? denilirdi. Ben bu söylemi şu sıralar sıkça duymaya başladım. Emin olabilirsiniz ki, Saadet Partisi kadroları hiçbir zaman bu üç kağıtlara düşmedi. Bizler, her zaman hakkı, hakikati ve adaleti savunduk. Bu savunduğumuz ilkelerden ötürü başımıza olmadık şeyler geldi. Ama biz yine de hak bildiğimiz değerleri savunduk. Biz siyaseti millete hizmet vesilesi olarak görürüz. Buradan sizlere söz veriyorum ki, bizim yerine getirmeyeceğimiz hiçbir vaadimiz olmayacak. Allah´ın izniyle göreve geldiğimiz zaman, Huzur Mahallesi´nin sorunlarını birer birer çözeceğiz? Dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22