www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´ün çehresi değişiyor

İnegöl´ün çehresi değişiyor

İnegöl Belediyesi´nin Bursa Ankara karayolu üzerindeki giriş ve çıkış noktalarında uyguladığı çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Bir yandan şehri geleceğe taşıyacak mega projeleri hayata geçirirken bir yandan da sosyal yaşama yön veren çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, kent estetiği konusunda da uyguladığı projelerle İnegöl´ün çehresini değiştiriyor.

İnegöl´ü daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, şehri daha yeşil ve görselliği yüksek bir görünüme kavuşturacak olan rekreasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Bir yandan altyapı, üstyapı ve tesislerle ilgi faaliyetler sürerken, diğer taraftan da yeşil alanlar ve parklarda da gerekli düzenlemeler ve bakımlar titizlikle yapılıyor. İnegöl´ün her köşesinde farklı çalışmalar hayat bulurken, yeşil alan ve peyzaj düzenlemeleriyle şehrimiz ?İnegöl içerisinde yeşillikler değil, yeşiller içerisinde bir İnegöl? olgusuna adım adım yaklaştırıyor.

Bu kapsamda Bursa Ankara karayolu üzerinde, ana yolun şehir merkezi ve OSB´ye giriş bölümleri de dahil olmak üzere yapılan rekreasyon çalışması, renkli görüntüsü ve yeşil alanlarıyla göz doldurdu. Bu alanda bordür taşlarının boyanması ve küçük dokunuşlarla gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleri, İnegöl´ün girişinde şehre adeta renk kattı.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29