www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İNEGÖL´ÜN HER SORUNUNA EĞİLECEĞİZ?

   ?İNEGÖL´ÜN HER SORUNUNA EĞİLECEĞİZ?

Beraberindeki heyet ile İMOB fuarındaki mobilyacıları ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?İnegöl´ün her sorununa eğildiğimiz gibi, sanayicimiz ve işçimizin de yanında olacağız.? dedi.

 

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki heyet, CNR EXPO´da kurulan ve İnegöl´den 178 İMOB Fuarı´nı ve ardından da Oylat A.Ş.´nin stant açtığı TÜYAP´ta bulunan EMİTT Fuarı´nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

İNEGÖL´ÜN HER SORUNUNA EĞİLECEĞİZ

Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?CNR Expo Fuarı´nda 178 katılımcıyla ciddi anlamda bir İnegöl potansiyeli söz konusuydu. Bizler de CHP İlçe Yönetimi olarak CNR´da katılımcı olan firma sahiplerimizi ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Mobilyacılarımızın fuarda gayet mutlu olduklarını gördük ve memnuniyetlerinden dolayı mutluluk duyduk. İnegöl mobilya açısından önemli bir kent. İnegöl´ün bu öneminin farkında olduğumuzu için mobilyacı dostlarımızı yalnız bırakmak istemedik. Aynı gün İnegöl´de CP Yem fabrikası önünde işçi kardeşlerimizle de birlikte olduk. CHP İlçe Yönetimi olarak her yerde bulunmak, İnegöl´ün tüm sorunlarına eğilmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Sağ olsunlar Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu da bizleri kırmayarak eyleme katıldı. İlçe Başkanı olarak ben CNR´da mobilyacılarımızı ziyaret ederken Milletvekilimiz de işçi kardeşlerimizle beraber eylemde bulundu, protesto etti,  avukat olduğundan dolayı işçi kardeşlerimize de gereken bilgiyi aktardı. CNR fuarıyla kısıtlı kalmadık. CNR´dan sonra tek katılımcımız olmasına rağmen TÜYAP´taki EMİTT fuarına giderek Oylat A.Ş.´ye ait standı ziyaret ettik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Turizm Fuarı´nda aynı zamanda Mudanya Belediyesi ve Afyon Belediyesi İşletme Müdürlüğü´nün fuarlarını ziyaret ettik. Güzel gezilerdi. Bu ziyaretlerimize devam edeceğiz. İnegöl´ün her sorununa eğildiğimiz gibi, sanayicimiz ve işçimizin de yanında olacağız. Tüm katılımcı firmalara fuar sonucunda bereketli ve bol kazançlı işler diliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29