www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL'ÜN SİGORTASI EMİN ELLERDE

İNEGÖL

İnegöl'ün sigortacılık sektöründeki öncü firmalarından olan Kocaağa Sigorta, hizmet yelpazesini genişletiyor. Sağlık ve bireysel emeklilik alanlarında yeni acentelikleri bünyesine katan Kocaağa Sigorta, Atatürk Bulvarı'nda açmak üzere olduğu konsept mağaz

 

Kocaağa Sigorta firma sahibi Rıdvan Kocaağa, Atatürk Bulvarı üzerine açtıkları konsept mağaza ile İnegöl'deki sigorta hizmetlerini çeşitlendirerek sürdürdüklerini belirtti.

ÖDÜLE DOYMUYOR

Kocaağa Sigorta olarak 2015 yılının kendilerinin sektördeki 10. yılları olduğunu belirterek konuşmasına başlayan firma sahibi Rıdvan Kocaağa, 10 yıldır İnegöl'de ve çevresinde sigortacılık anlamında faaliyetlerimize devam ediyoruz. 2014 yılı içerisinde de Kocaağa Sigorta faaliyet gösterdi ve acenteliğini yaptığı şirketlerden çeşitli alanlarda ödüller aldı. Bu ödüllerimizi alma sebebimiz de müşterilerimizin bizlere olan sadakati ve bizlere olan desteği sayesindedir. Bu açıdan da değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.

ATATÜRK BULVARINA KONSEPT MAĞAZA MÜJDESİ

İnegöl Sigorta ve Kocaağa Sigorta markasıyla farklı noktalarda hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten Rıdvan Kocaağa, Şuanda mevcutta Eskişehir ve Yenişehir'de şubelerimiz bulunuyor. İnegöl'de de 1 şubemiz faaliyette bulunuyor. O şubemiz adres değişikliği yaparak Atatürk Bulvarı üzerinde yeni bir konseptte çalışmalarını sürdürecek. Yeni konseptten kastımız; burada biz sadece trafik kaskosu yapan bir acente değil sigortacılık anlamında tüm ürünleri içerisinde bulunduran bir havuz yapma planındayız. Bu yüzden de Kocaağa Sigorta, acenteliklerine Acıbadem Sağlık Hayat A.Ş.'nin de acenteliğini katarak sağlık branşında faaliyetlerine devam edecek. Bunun yanında BES, yani devletin yüzde 25 destek verdiği Bireysel Emeklilik Sistemi'nde de Anadolu Hayat Emeklilikle acentelik sözleşmesi yaparak bundan sonra müşterilerimize sağlıkta Acıbadem Sigorta ile emeklilikte de Anadolu Hayat Emeklilik ile faaliyetlerimize devam edeceğiz. Atatürk Bulvarı üzerinde oluşturduğumuz konsept mağazamızda da daha çok bu ürünler üzerinde duracağız. Diğer işlerimizi de yapmaya devam edeceğiz. Bireysel Emeklilik ve sağlık dışında kalan trafik, kasko, deprem sigortası, işyeri yangın poliçeleri, ferdi kazalar, tarsim poliçelerimiz gibi bunların tamamının faaliyetlerine aynı şekilde devam ediyoruz. Bundan sonra da Atatürk Bulvarı üzerindeki yerimizde de Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi Orkide Sokak numara 6'da bulunan merkezimizde de tüm faaliyetlerimiz aynı hızıyla aynı şekilde devam edecektir” dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00