www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSAÖRENSPOR YENİ HOCASINI BULDU

İSAÖRENSPOR YENİ HOCASINI BULDU

1. Amatör Küme temsilcilerimizden İsaörenspor, Teknik Direktörlük görevine Mehmet Cihan Birlik´i getirdi.

Mehmet Cihan Birlik 2009-2013 sezonunda İnegölspor altyapısında 3 sezon görev aldı. 2014 yılında Doğugücüspor´un kurulduğu ve 2.Amatör Küme´de mücadele ettiği ilk yılda şampiyonluk yaşadı. 2015 yılında Doğugücüspor U-19 takımı ile şampiyon oldu.

HEDEF SÜPER AMATÖR

İsaörenspor tesislerinde düzenlenen törende konuşan Mehmet Cihan Birlik, ?İsaörenspor kulübüne imza atmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle büyük bir ailede bana da yer verildiği için yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İsaörenspor geçtiğimiz sezonda iyi bir performans ortaya koyarak 1.Amatör Kümeye yükseldi. Amacımız Süper Amatör Kümeye yükselmek. Taraftarlarımıza yeni sezonda iyi bir takım izletmek istiyoruz. Bunu sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bugün güzel günlerin başlangıcı olarak ilk adımımızı attık? dedi.

FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİ YAŞATACAĞIZ

Yardımcı antrenörlüğe getirilen Veysi Çakan ise, ?İnegöl´ümüzün güzide kulüplerinden olan İsaörenspor´da bizlere çalışma fırsatı verdiği için Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Futbolun güzelliklerini taraftarlarımıza yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum? şeklindekonuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu, yeni sezonda genç ve hedefi olan bir ekip ile çalışacaklarını, 1. Amatör Küme´de başarılı olacaklarını söyledi. Ulu, transfer çalışmaları hakkında da konuşarak; ?İsaörenspor´u üst liglere taşımak için yola koyulduk ve öncelikli olarak bizi hedeflerimize taşıyacak teknik adamla anlaşmak için çalışmalarımıza başladık. Sonucunda da başarılı bir geçmişe sahip Mehmet Cihan hocamız ile anlaşmaya vardık. Bundan sonrası için de Mehmet hocamla yapacağımız liste çalışmaları neticesinde futbolcu transferlerine başlayacağız. Yeni hocamız camiamıza hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29