www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İshakpaşa İlkokulu Ağaç Dikiyor

İshakpaşa İlkokulu Ağaç Dikiyor

21-26 Mart orman haftası nedeniyle ?İshakpaşa İlkokulu ağaç dikiyor? projesi kapsamında 500 adet çam fidesi öğrenciler tarafından toprak ile buluşturuldu.

 İnegöl orman işletme müdürlüğü ve İshakpaşa İlkokulu tarafından düzenlenen ve 3.sınıfların katıldığı ağaç dikme kampanyasında yaklaşık 500 adet çam fidesi toprakla buluşturuldu.

Hamzabey bölgesinde önceki gün öğrenciler öğretmen ve veliler tarafından gerçekleşen ağaç dikiminde öğrenciler ayrıca doğayla da baş başa kalmanın tadını çıkardılar. Orman işletme müdürlüğü ekipleri okul öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen bu anlamlı çalışma hakkında bilgiler veren okul müdürü Ömer Angıt; Daha öncede bu mevkiye yakın yerde okul olarak ağaç dikme çalışması yaptıklarını söyledi.

Angıt devamında ise; ?Orman haftası nedeniyle 3-A, 3-E, 3-N, 3-L ve 3-H olarak bu çalışmada başta okul öğretmenleri ve öğrencilerin yanı sıra velilerinde destek verdiğini söyleyerek, okul olarak misyonumuz sadece ders ve okul içinde değil sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektir daha önce olduğu gibi bugün ve yarın yine bu tür çalışmaların içinde olmayı sürdüreceğiz.? dedi.

Ayrıca Angıt, İnsanların oksijen kaynağı olan orman ve dolayısıyla ağaçların önemimin gelişen sanayi çerçevesinde her geçen gün daha da önem kazandığını söyledi

okul müdürü Ömer Angıt öğrencilere ayrıca,  ağaç dikmenin insana ve doğaya nefes verdiğini söyleyerek; ?Dünyanın ciğerleri ağaçtır havanın temizlenmesi yağmurların yağması iklimlerin düzenlenmesi hep ağaca bağlıdır bir nevi ağaç dünya hayatının sağlıklı devam etmesi için mihenk taşıdır. Sizin de bu döngüde yaptığınız bu güzel çalışma sonsuza kadar hep güzel bir anı olarak hatırlanacaktır bu nedenle bu konuda öğrencilerimiz siz başta olmak üzere orman işletme müdürlüğü ekipleri ve öğretmenlerimiz ile velilerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00