www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İstanbul Maratonu İçin Kayıtlar Başladı

İstanbul Maratonu İçin Kayıtlar Başladı

Belediye Başkanı Alper Taban, 11 Kasım 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 40. Vodafone İstanbul Maratonu´na katılmak için İnegöl Belediyesi olarak bu yıl da organizasyon yapılacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen, dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip Vodafone 40. İstanbul Maratonu için, İnegöl belediyesi tarafından gerçekleştirilecek organizasyonla İnegöl´den 125 kişinin götürüleceği halk koşusu için son kayıt başvurusu Cuma mesai bitimine kadar olacak.

HERKES İÇİN SPOR

40. Vodafone İstanbul Maratonu için kayıtların başladığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban; ?Sağlığımız, hayatımızın öncelik taşıyan en önemli öğesi. Maalesef modern yaşamın yoğun ve yorucu seyri sonucunda, sağlığımıza gereken önemi veremiyoruz. Sağlıklı bir yaşam için, günlük yaşamımızda yer verebileceğimiz çok basit uygulamalar var. Yürüyüş yapmak bunların başında gelmekte. Biz de İnegöl Belediyesi olarak sporu mümkün olduğu kadar çok sayıda vatandaşımıza ulaştırma noktasında bir dizi etkinlik ve faaliyetler düzenliyoruz. Bilindiği üzere her yıl İnegöl Belediyesi olarak düzenlediğimiz organizasyonla maraton etkinliğine katılarak bu platformda da İnegöl´ümüzü temsil ediyoruz. Dünya´da iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip böylesi bir organizasyon içerisinde olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ? açıklamasında bulundu.

MARATON 11 KASIM PAZAR GÜNÜ

İki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla birleştirmesi İstanbul Maratonu´nu dünyanın en ilgi çekici maratonu haline getirmektedir diyen Taban, ?İstanbul Maratonu, yürüyüş yapma ve koşma imkânı ile spora özendirme açısından önemli bir ulusal etkinliğimiz. Bizde İnegöl Belediyesi olarak yıllardır süre gelen geleneğimizi devam ettirip bu yılda bu organizasyonda yerimizi alıyoruz. 40. Vodafone İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günü koşulacak. Organizasyon kapsamında; maraton dediğimiz 42 kilometre koşusu, 15 kilometre koşusu ve 10 kilometre koşusu ile herkese açık halk koşusu düzenlenmektedir? ifadelerini kullandı.

KONTENJAN 125 KİŞİ

İnegöl Belediyesi olarak özellikle herkese açık olan ücretsiz Halk Koşusu için kayıtları alacaklarını vurgulayan Taban; ?Halk koşusu için alt yaş sınırı bulunmamaktadır, zamanlama ve sıralama yapılmayan bu koşuya katılım herkese açıktır. İnegöl Belediyesi olarak İstanbul Maratonuna katılmak isteyen ilçe halkımıza, gidiş geliş olmak üzere ulaşım ve katılımcılar için kumanya sağlıyoruz. Ayrıca her katılımcıya İstanbul Koşusunun bir anısı olarak tişört takdim edeceğiz. Böylesi önemli bir organizasyon için kontenjanımızın 125 kişi ile sınırlı olduğunu da buradan özellikle belirtmek isterim? dedi.

CUMA MESAİ BİTİMİNE KADAR BAŞVURULAR ALINACAK

Taban son olarak, ?Bu sınırlı kontenjana sahip Avrasya Maratonu Halk Koşusuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın Cuma günü mesai bitimine kadar belediyemizin merkez binasındaki Çözüm merkezinden halk koşusu başvuru formunu alarak, Kültürpark içinde bulunan Belediye Spor Salonuna kimlik fotokopileriyle birlikte müracaat etmeleri gerektiğini belirtir, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir parçası yapmak temennisiyle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87