www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İttifakımız yalnızca milletledir?

?İttifakımız yalnızca milletledir?

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Seçimlere tek başına giriyoruz. Bizim İttifakımız Milletledir. Tek siyasi ortağımız İnegöl halkıdır.?dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, İnegöl Kamyoncular Kooperatifi´ni, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği´ni, Alanyurt esnafını ve Salı Pazarı´nı ziyaret etti.

?Saadet Partisi´nin İttifakı milletimizledir?

Programına İnegöl Kamyoncular Kooperatifi´ni ziyaret ederek başlayan Eroğlu, Türkiye´nin zorlu bir dönem geçirdiğini belirterek, ?Öncelikle bir hususa değinmek istiyorum. Ülkemiz şu anda birçok maddi ve manevi sorunla uğraşıyor. Bu sorunlar yetmezmiş gibi mevcut iktidar oy kaybetme korkusuyla insanları kutuplaştırıyor ve birbirine düşman ediyor. Şu anda ülkemizde yerel seçimler var ve bazı partiler ittifaklar yapıyor. İttifaklar ülkenin siyasi partileri arasında, belli fikirler çerçevesinde geçmişte olduğu gibi şimdi de yapılabilir. Nitekim iktidar partisi de bir ittifakın içerisinde ama ittifaklarına oy vermeyenlere hain damgası vurarak oy muhafaza etmeye çalışıyor. Şu anda yerelde ve genelde Saadet Partisi´ne büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh sonucunda partimize büyük bir oy akışı var. Bunun farkına varan iktidar, Türkiye´nin her seçim bölgesinde seçime tek başına giren Saadet Partisi´ni çeşitli ittifakların içine sokmaya çalışmaktadır. Değerli vatandaşlarım biz seçimlere tek başına kendi adayımızla giriyoruz. İnegöl´de de bu görev bana verildi.  Altını çizerek söylüyorum. Bizim İttifakımız Milletledir. Tek siyasi ortağımız İnegöl halkıdır.?dedi.

?Vatandaşın faydasına olmayan her gider israftır?

? Ülkemiz tek tip insanlardan oluşmamaktadır ve böyle bir şey düşünülemez. Şu anda ben burada konuşma yapıyorum ve beni değişik fikirlere mensup insanlar saygılı bir şekilde dinliyor. Bizler aynı ülke içerisinde yaşayan, ortak sorunları ve ortak hedefleri olan insanlarız. Müşterek düşünceler etrafında bir araya gelip, sorunlarımızı bir arada çözmemiz lazım. Birlikte istişare edip karar kılmazsak, yaşanılabilir bir İnegöl´ü inşa edemeyiz. Değerli kardeşlerim şu anda belediyemizde ciddi anlamda bütçe sorunu var ve bu sorun israf içerikli hizmetlerden kaynaklanıyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda, İnegöllü vatandaşların faydasına olmayan her gider israftır. Biz bu israfın önüne geçeceğiz. Vatandaşla iletişimi güçlü tutarak, vatandaşa yönelik belediye hizmeti sunacağız. Saadet Partisi´nin belediyecilik alanındaki başarılarını unutmamak gerekiyor. Merhum belediye başkanımız Hikmet Şahin dönemindeki, İnegöl´ ün kat ettiği mesafeyi unutmamak gerekir. Bizler göreve talibiz. İnşallah geçmişteki gibi güzel işler başaracağız ve gelecek nesiller tarafından dualarla anılacağız.? dedi.

?Engelsiz bir İnegöl inşa etmek için mücadele edeceğiz?

Kamyoncular Kooperatifi´nden ayrılan Eroğlu, partisinin ilçe kadın kollarıyla beraber İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği´ni ziyaret etti. Engelli bireylere ve annelerine hediye dağıtan Eroğlu, ?Engelli kardeşlerimizin anneleri olarak sizler, takdire şayan insanlarsınız. Sizlerin emekleri ve hayat hikayeleri bu topluma her zaman örnek olmuştur. Böyle güzel bir dernekle organize olmuşsunuz. Bize sadece sizlerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmek düşer. Bütün engelli kardeşlerimiz adına, bu oluşum için sizlere teşekkür ediyorum. Biz, engellilerin çektiği sıkıntıları daha iyi anlamak ve daha kolay çözüm yolları bulmak için, azmiyle ve başarılarıyla her zaman bizlere örnek olmuş, bedensel engelli abimiz Suat Savaş´ ı belediye meclis üyesi adayı olarak gösterdik. Eğer bizleri göreve layık görürseniz, Suat abimiz başta olmak üzere kadrolarımızla, engelsiz bir İnegöl inşa etmek için mücadele edeceğiz. Tabi burada sizlere de iş düşüyor. Bu güzel kardeşlerimizin daha rahat ve daha mutlu yaşaması için sizler de bizlere var giderilmesi gereken sorunlardan bahsedip çözüm önerileri sunacaksınız. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan, engellileri arka plana itmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer göreve gelirsek, engelli vatandaşlarımızın istihdam, eğitim, ulaşım, fiziksel çevre, rehabilitasyon, araç gereç gereksinimleri, aile ve özel yaşam sorunlarını çözmek için engelliler koordinasyon ve danışmanlık merkezini kuracağız. İnşallah bu koordinasyon ve danışmanlık merkeziyle engelli kardeşlerimizin engellerini aşmasını sağlayacağız.?dedi.

?Mevcut yönetime tahammül kalmadı?

Saha çalışmaları kapsamında Alanyurt´a giden Eroğlu, esnafı ve Salı Pazarını ziyaret etti. Vatandaşlarla istişare eden Eroğlu, ?Bizim önceliğimiz vatandaşa hizmet götürmektir. Biz hizmet aşkıyla bu yola çıktık bundan dolayı da eleştiren değil üreten olacağız. İnegöl´e her geçen gün kapanmaz yaralar açılıyor. İnegöl´ün ve İnegöllü´ nün mevcut yönetime tahammülü kalmadı. Bundan dolayı sizlerden 31 Mart günü büyük bir destek bekliyoruz.?dedi.

Hasan Eroğlu, gündüz programını Alanyurt´ da sonlandırdı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36