?İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIK?

 ?İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIK?

Bu yıl Bursa Süper Amatör Ligi´ne galibiyetle başlayan ardından aldığı mağlubiyetlerde ilk yarıyı son sıralarda bitiren, devre arasında yaptığı transferler ile çıktığı son üç maçın üçünü de kazanarak yeniden çıkışa geçen Kafkasspor, galibiyet serisine de

Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu, "Her türlü zorluklara rağmen takımda bulunan onurlu, yürekli kardeşlerim sahada her türlü mücadeleyi veriyorlar. İnşallah bundan sonrada iyi sonuçlar alarak ligi iyi bitirmek istiyoruz" dedi.Bu hafta sonu deplasmanda Kemerçeşme Kanaryaspor ile karşılaşacak olan yeşil beyazlı ekip, bu maçı da kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor.Takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu, sezon başında iyi antrenmanlar yaptıklarını belirterek, "Takımda bulunan bütün sporcularımız özveriyle sezona hazırlandı. Çok iyi idmanlar yaptığımızı düşünüyorum. Herkes elinden ne geliyorsa idmanlarda ortaya koydu. Her şeye rağmen takımımızda oynayan onurlu, yürekli oyuncularımız sahada her türlü mücadeleyi verdiler. Lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Ardından ise istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, aldığımız beraberlik ve mağlubiyetler neticesinde biraz sıralamada geriye düştük. Ancak takımımız bu beraberlikleri ve mağlubiyeti kısa sürede unuttu ve son 3 maçımızı kazandık. Hele ki son oynadığımız Doğugücüspor maçı beni gerçekten mutlu etti. Yoğun taraftar desteği ile çıktığımız maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen yürekli kardeşlerim maçı bırakmadı, harika bir geri dönüşe imza attılar. Üstü üste bulduğumuz iki golle maçtan 2-1 galip ayrıldık. Buda şunu gösteriyor ki takımımız istediği zaman her takımı, skor ne olursa olsun yenebilecek durumda. Kardeşlerimi  gösterdikleri  performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Ordu son olarak yaptığı açıklamada ?Ancak oyuncularımızın tamamı birbirini tanıyan, sahada ne yapacağını bilen kişiler. Biz büyük paralar harcayarak bir takım kurmadık. Biz büyük ve küçüğünü bilen, saygılı, durması gereken yeri bilen oyunculardan bir takım kurduk. Yani bir aile takımı gibi olduk. Bu bütün özelliklerde bizim bir takım olmamızı sağlıyor. Zor bir gruptayız. Her hafta oynayacağımız maçlar final niteliğinde maçlardır. Biz takımımıza güveniyoruz. Onlar istedikleri zaman her takımı yenebilecek güçteler. Bizleri her maçta destekleyen ve 12.gücümüz olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumartesi günü deplasman da Atıcılar 2.nolu sahasında karşılaşacağımız Kemerçeşme Kanaryaspor maçında taraftarlarımızın büyük desteklerini göstereceklerine inanıyorum. " diye konuştu.Sabahattin Ordu geçen hafta kalp krizi geçirip anjiyo olan Armağan Uludelen için?kendisine geçmiş olsun diliyorum. Allah kendisine acil şifalar versin.  Bir an önce iyileşip aramıza döneceğine inanıyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07