www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İyi Futbol Oynuyoruz?

?İyi Futbol Oynuyoruz?

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Doğugücüspor Antrenörü Selahattin Esen, Millet Mahallesi karşısındaki iyi futbollarını galibiyetle taçlandırdıklarını belirterek bu oyunu sürdürmek istediklerini ifade etti.

Play-Off mücadelesi veren Doğugücüspor, sanayi sahasında son sıralarda yer alan Millet Mahallesi ile karşılaştı. Doğugücüspor 55. dakikada Tolga ve 72. dakikada Muhammed Mevdudi´nin attığı gollerle maçı 2-0 kazanarak haftayı kayıpsız geçti.

SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Maçın ardından konuşan Doğugücüspor Antrenörü Selahattin Esen, ?Amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Bu haftaki Millet Spor maçında aynı bilinçle sahaya çıktık ve müsabakayı sonucunda 2-0 kazandık. Maça hızlı, tempolu ve baskılı başlama düşüncemiz vardı. Ancak bunu tam olarak uygulayamadık. Rakibimizin de konumu itibariyle puanları ihtiyacı olması, oyunu geride kabul etmesi durumuyla topun bizde daha fazla kalmasını sağlasa da topu hızlı bir şekilde çeviremememiz nedeniyle rakibin dengesini ve ritmini bozamadık.  İlk yarı golsüz sonuçlandı. 2. devre itibariyle ikili forvete dönüp topu kenarlara daha hızlı taşıyınca oyunumuzu ve tempomuzu artırınca pozisyonlar gelmeye başladı. Bunun sonucunda 2 gol bularak rahatladık. Rakibimizin oyun direncini de kırdık ve maçı kazandık.  Bu haftaki Yıldırım Belediyespor maçı tam bir final maçı olacak, hedefler doğrultusunda bu maçı kazanmak için bütün mücadelemizi göstereceğiz. Futbolcu arkadaşlarımda bu maça hafta başından itibaren fiziksel ve mental açıdan hazırlanmaya başladılar. Bu maçın bilincindeyiz, kazandığımız takdirde birçok şeyi başaracağız, kazanacak gücümüz de var? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01