www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İYİ Parti´den 2 Aday Adayı Daha

İYİ Parti´den 2 Aday Adayı Daha

İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı kurucu yönetim kurulu üyelerinden Eray Soral ve Mine Ezim Parlar, 24 Haziran seçimleri için İYİ Parti´denMilletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi arenada yaşanan hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı kurucu yönetim kurulunda bulunan Eray Soral ve Mine Ezim Parlar, 24 Haziran seçimleri öncesi İYİ Parti´den Milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

 

İYİ MEDENİYET DEMEKTİR

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Eray Soral, ?Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, İYİ Parti iktidarıyla, güçlü Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça göstermiştir. Milletimiz yorgun, devletimiz yıpranmıştır. Ancak umutlarımız, hayallerimiz var. Zengin bir Türkiye, adil bir Türkiye için gücümüz var. Mutlu bir Türkiye istiyoruz, hakkımız var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´in ?İYİ medeniyet demektir ve bu yolun taşlarını sadece cesurlar döşer´ sözünü kendime ilke edinerek, İYİ Parti Bursa Milletvekili aday adayı olmak üzere, İnegöl İlçe Yönetim ?uruluüyeliği görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Allah utandırmasın, zor işimizi kolay kılsın.İnegöl İYİ olacak, Bursa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01