www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İZCİLERDEN YAZA MERHABA

İZCİLERDEN YAZA MERHABA

İnegöl'de hizmet veren Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, okulların da tatil olmasıyla yaz sezonunu açtı. Kulüp, 60'a yakın öğrenciyle yaz sezonu boyunca faaliyetlerine devam edecek.

Gerek okul döneminde gerekse tatil dönemlerinde çocukların enerjilerini olumlu yönde harcamaları için hizmetlerine devam eden Bembeyaz İzcilik Kulübü, yaz sezonuna 60 öğrenciyle merhaba dedi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, “İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü olarak yaz döneminde de hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 16 Haziran tarihi itibari ile yaz okulumuza başlamış bulunmaktayız. 60 öğrencimize hizmet vermekteyiz. Okul döneminde derslerden bunalan öğrencilerimizi tatil havasında bir yaz okulu sunuyoruz. Çocuklarımız ile beraber hem eğleniyor hem de öğreniyoruz” dedi.

 

DİNİ VE TEMEL EĞİTİMLER DE VERİLİYOR

Dini derslerin verildiğini ve öğrencilerin öğrenimlerini eğlenceli hale getirdiklerini ifade eden Şaban Baykul, “Kuran-ı Kerim derslerinin yanında temel değerler çerçevesi içerisinde çocuklarımıza itikad, ilmihal, ibadet, siyer-i Nebi ve görgü kuralları derslerini de sunuyoruz. Her gün ayrı bir eğlence temalı kulüp içi faaliyetlerimiz ile çocuklarımızın enerjilerini doğru yerlerde harcamalarını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

TOPLU OLARAK HAREKET EDEBİLMELERİNİ SAĞLIYORUZ

Çocuklara, toplu olarak nasıl hareket edilmesi gerektiğini aşıladıklarını aktaran Baykul, “Kulüp içerisinde basketbol turnuvası, langırt turnası, mangala turnuvası, obalar arası yarışmalar ile çocuklarımızı hem yarıştırıyor hem de toplu olarak nasıl hareket edileceğini aşılıyoruz. Haftanın bir günü ise Bursa Hayvanat Bahçesi gezisi, piknik, yüzme, izci kampı gibi kulüp dışı faaliyetlerimiz oluyor” açıklamalarında bulundu.

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00