www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kablo Hırsızları Adliyede

Kablo Hırsızları Adliyede

İnegöl merkez, Ortaköy, Kulaca, Kınık ile Yenişehir´in Akbıyık mahallelerinde 6 farklı kablo hırsızlığına karışan şahıslardan 2´si daha kıskıvrak yakalanarak adliyeye sevk edildiler.

18 Aralık 2017 tarihinde İnegöl merkez, Ortaköy, Kulaca ile Yenişehir´in Akbıyık mahallelerinde meydana gelen kuruma ait kablolar çalındı. Olayın ardından harekete geçen İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri, şahıslara yakalamak için adeta dedektif gibi iz sürdüler.

Özel araçlar ve hafif ticari araçlarla İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde yol üzerinde bulunan Türk Telekoma ait olan bakır tel kablo hırsızlığı, Ortaköy mahallesinde 400 metre bakır tel kablo hırsızlığı, Kulaca Mahallesinde 30 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo Kınık Mahallesinde 50 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo hırsızlığı,  Yenişehir İlçesi Akbıyık mahallesinde 200 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo hırsızlığı, Yenişehir İlçesi Akbıyık mahallesinde BUSKİ´ye alt 1 adet güneş panel hırsızlığı İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan Mesudiye bölgesindeki Türk Telekom´ a ait 255 metre bakır tel kablo hırsızlığını gerçekleştiren 6 şüpheli tespit edilmişti.

İnegöl Jandarma Komutanlığı ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda 6 hırsızdan 4´ü yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmışlardı.

TUTUKLANDI

Firari olan iki hırsız daha İnegöl Jandarma komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandılar. Yakalanan Serdar B. ile Varol Y. gözaltına alındılar. Adliyeye sevk edilen iki şüpheliden Varol Y. Tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Serdar B. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Evlerinde ve araçlarında yapılan aramada uyuşturucu kullanımında kullanılan malzemeler, 2 adet ahşap saplı ağaç kesme testeresi, 1 adet boru anahtarı, 1 adet pense, 1 adet kontrol kalemi, 1 adet yıldız tornavida ile 1 adet  plaka ele geçirildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01