www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafa kafaya kaza

Kafa kafaya kaza

Süleymaniye Mahallesi Şehirlerarası otobüs terminali mevkiinde toplu taşıma aracı ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, geçtiğimiz Salı´yı Çarşamba´ya bağlayan gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinden gelip Süleymaniye Mahallesi Hacı Şakir Sokak üzerinde seyir halinde olan Ramazan A. idaresindeki 77 EA 702 plakalı özel otomobil, İNGAZ Kavşağı´ndan gelip Hacı Şakir Sokak üzerinde Terminal istikametine doğru seyir halinde olan Engin U. idaresindeki 16 KOT 03 plakalı toplu taşıma aracı ile kafa kafaya çarpıştı.

 

Şiddetli çarpışmanın eskisiyle savrulan otomobil, karayolu ile Hacı Şakir Sokak arasındaki bağlantıyı sağlayan istinat duvarına çarparak durabildi.Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Emre V. ile Ümit A. vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandılar. Toplu taşıma aracında kimse olmaması ise büyük bir faciadan kıl payı kurtardı.

 

Meydana gelen kazada yaralanan 3 genç, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından gençlerin müşahede altına alındıkları öğrenildi.

 

Hurdaya dönen araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25