www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAFKASSPOR HAFTA SONU BİR KAYBETTİ, BİR KAZANDI

KAFKASSPOR HAFTA SONU BİR KAYBETTİ, BİR KAZANDI

Kafkasspor U-17 futbol takımı 10 kişi kaldığı maçta deplasmanda Hürriyetspor´a 6-1 kaybederken, U-14 futbol takımı kendi evinde Atıcılarspor´u 6-1 kazandı.

Hürriyetspor 6 ? 1 Kafkasspor

 

U-17 Teknik Sorumlusu Cihan Birlik yapmış olduğu açıklamada, ?´Yağışlı bir havada deplasmanda oynadığımız müsabakaya iyi başlayamadık ve erken bir golü kalemizde gördük. Çabuk toparlanıp oyun hâkimiyetini elimize alıp Ozan´la beraberlik golünü bulduk. Ceza sahası dışında oluşan bir pozisyonda sporcumuz Emirhan Avcı´nın yaptığı faul de hakem haksız bir kırmızı kart verdi ve penaltı noktasını gösterdi. Oyun motivasyonundan koptuk ve farkın açılmasına engel olamadık. Yaptığımız tüm mücadeleye rağmen sahadan çok ağır bir yenilgiyle ayrıldık. Çok üzgünüz. Gereken dersleri çıkarıp hedeflerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.´´ dedi

 

Kafkasspor 6 ? 1 Atıcılarspor

 

U-14 Teknik Sorumlusu Ali Özgel ise; ?´Geçen hafta lideri yenerek aldığımız galibiyetin daha da değer kazanabilmesi için bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyorduk. Maçın başından itibaren top rakipteyken önde baskıyla, top bize geçtiğinde ise çabuk ve isabetli paslarla sonuca gitmek istedik. Maçın başlarında istediğimiz oyun tarzını sergileyemesek de oyuncu değişikliklerinin verdiği olumlu sonuçla oyunu lehimize çevirmeyi başardık. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederim.´´ şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Haber ve fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51