www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAFKASSPOR YAZA MERHABA DEDİ

KAFKASSPOR YAZA MERHABA DEDİ

Kafkasspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulu, sosyal tesislerinde düzenlenen törenle hocalar, 183 futbolcu adayı ve velilerinin katılımları ile start aldı.

Kafkasspor tarafından geleneksel hale getirilen ve her yaz döneminde alt yaş gruplarındaki futbolcu adaylarına yönelik olarak başlatılan Yaz Spor Okulu bu yıl da start aldı.

YOĞUN BİR TERCİH SÖZ KONUSU

Düzenlenen Futbol Okulu hakkında bilgi veren Kafkasspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı, ?Salı, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Futbol Okulumuz 2,5 ay kadar sürecektir. Akhisar-TOKİ ve Alanyurt-Mesudiye olmak üzere iki adet servis güzergâhı ile İnegöl merkezin tamamını kapsamaktadır ve servislerimiz ücretsizdir. Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de halkımız tarafından oldukça yoğun bir şekilde ilgi görüyoruz. Bizleri tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz? dedi.

SPORUN YANINDA AHLÂKİ EĞİTİMLER DE VERİLECEK

Futbol okulu hocalarından Aydın Ungan ise, ?Futbol okulumuzda görsel eğitim, teorik bilgiler ve futbolun temel bilgilerinin yanında eğitsel oyunlar, yetenek oyunları ile zenginleştirilmiş bir program uygulamaktayız. Bu kurslara katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkânına kavuşacaklardır. Çocuklarımızın özgüven kazanmalarına sosyal ve psikolojik açıdan birçok kazanımlar elde etmelerine de yardımcı olacaktır. Ayrıca çocuklarımız yaz tatillerini dolu dolu geçirmiş olacaklardır. İnegöl´ümüzün geleceği olacak yetenekli çocuklarımızın tespit edilmesi de sağlanacaktır. Ben bu anlamda çocuklarımıza ve spora sahip çıkan herkese teşekkür ederim? dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19