www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?KALBİNİZİ ORTAYA KOYUN?

?KALBİNİZİ ORTAYA KOYUN?

Yeni sezon öncesi oyuncular ve teknik heyetle bir araya gelen İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı,. oyunculara yönelik yaptığı konuşmasında ?Sahada kalbinizi de ortaya koymanızı istiyorum? dedi.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor´un Başkanı Timur Erezsarı, 2016-2017 futbol sezonu öncesi teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi.

HEPİNİZ BİRER DEĞERSİNİZ

İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, ?Allah´ın izniyle 2 ay önce başlamış olduğumuz yolculuk serüveninde maç haftamıza gelmiş bulunuyoruz. İnegölspor büyük bir aile, güçlü bir aile. Sizlerden bazılarınız bu aileye bu sene katıldı. Biz kongre süreciyle yönetime gelmiş olduğumuz andan itibaren İnegölspor´daki her noktanın her görevin çok değerli olduğu inancındayız. Çaycımızda bizim için çok değerli yöneticimde çok değerli. Ailemize katılmış olan siz futbolcular, hocamız, hepiniz bizim için çok değerlisiniz. İnanmadığımız hiç kimseyi, inanmadığımız hiçbir futbolcuyu, inanmadığımız hiçbir bireyi ailemize dâhil etmeyle ilgili çalışmamız ve düşüncemiz olmadı. Burada olan tüm arkadaşlarımıza inancımız, güvencimizle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Bu duygular, olgular olduğu için ailemize kattık ve bu çalışmaları yaptık. Sizlerde bu ailede olmak istediniz, onun için bir aradayız. Maç haftasına girmiş bulunuyoruz. İnegölspor büyük bir camia, büyük bir aile. İnegöl büyük bir şehir. Biz yönetim olarak her noktaya ulaşmaya çalıştık. Birlik beraberlik olgusunu herkese empoze etmeye çalıştık. Bununla alakalı da işin açıkçası güzel sonuçlar elde ettik. Bunları sizinle paylaşmak istedim. Ülke olarak da sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Sıkıntılı bir zaman geçiriyoruz. Ama hep birlikte millet olarak, ülke olarak Allah´ın izniyle bununda üstesinden geliyoruz. Sonuç itibariyle geleceğim noktadayız. Siz hepiniz belli isimlere sahip arkadaşlarımızsınız. Kalitenizle belli noktalara gelmiş durumdasınız. Biz ekip olarak, camia olarak inandık. Sizinde bu konuya sonuna kadar inanmanızı istiyorum. İnegölspor´a inanmanızı istiyorum. Bu hafta deplasmana gidiyoruz. Ben güzel gideceğimizi ve güzel döneceğimiz inancındayım. Sahada kalbinizi de ortaya koymanızı istiyorum. Elinizden gelen mücadeleyi aileniz için İnegöl için İnegölspor için ve kendiniz için vermenizi istiyorum. Futbol neticede her türlü sonuç olan bir müsabaka ama biz elimizden geleni yapalım. Bir olalım birlik olalım. Sizde bu birlikteliği sahada yansıtın. Mutlu gidelim, mutlu dönelim. Ama tabi sonuç ne olursa olsun siz benim için yöneticilerim için İnegöl için hepiniz birer değersiniz. Bizde değer noktasının üst safhalarda olduğunu aklınızdan çıkartmayın hiçbir şekilde. Tekrardan ben bu haftaki müsabakada cani gönülden başarılar diliyorum. Hep birlikte inşallah güzel gideriz güzel döneriz? dedi.

 



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00