www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kansere değil hayata şans ver

Kansere değil hayata şans ver

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık günü nedeniyle yürüyüş düzenlendi. Erkeklerin ilerleyen yaşlarında büyük çoğunluğunda görülen prostat kanserine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılanların büyük çoğunluğunun kadınlardan oluşması dikkat çek

Tarihi Mehter ekibi öncülüğünden marşlar eşliğinden Belediye önünden Atatürk anıtına kadar düzenlenen yürüyüşte katılımcılar kanserle ilgili pankartlarıyla dikkat çekip, mesaj verdiler.

Yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ömer Semiz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal ile sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı. Mehterin Atatürk anıtındaki mini konserinin ardından program sona erdi.

Yürüyüşle alakalı açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal, ?15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık günü. Farkındalık amacıyla bir yürüyüş düzenledik. Burada İnegöl halkı olarak, protokol üyelerimizle farkındalık için yürüdük. Kanserde erken tanı çok önemlidir. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Sağlıklı hayat merkezimiz mevcuttur. Bu merkezimizde belli kanserlerin, en çok görülen kanserlerin erken tanısı yapılmaktadır. Halkımızı da erken tanı için merkezimize bekliyoruz. Meme, kolon, rahim kanserlerinin erken tanısı ile alakalı gerekli tetkikleri ücretsiz şekilde yapıyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36