www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaymakamlık yardımları aralıksız sürüyor

Kaymakamlık yardımları aralıksız sürüyor

İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2018 yılı içerisinde, merkezi ve vakfın öz kaynaklarından ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.

İnegöl Kaymakamlığına bağlı olarak çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İnegöl´de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye bu yılda devam ediyor.

 

Vakfın öz kaynaklarından oluşan bütçeyi  İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran ve yapılan incelemenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara gıda ,barınma, kömür ve nakdi yardım olarak ulaştırıyor.

 

Öte yandan yine İnegöl Kaymakamlığına bağlı olarak çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı merkezden yapılan yardım kategorisinde bulunan, şartlı eğitim ve sağlık yardımının yanı sıra,  genel sağlık sigortası, eşi vefat eden kadınlara yönelik yardım, muhtaç asker ailelerine yönelik yardım, muhtaç asker çocuklarına yönelik yardım, yaşlı, engelli ve engelli yakını yardımı gibi yardımların devam ettiği öğrenildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19