www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kazanmak İçin Mücadele Edeceğiz

Kazanmak İçin Mücadele Edeceğiz

Kafkasspor Başkanı Yücel Doğru, haftasonu İnegöl derbisinde karşı karşıya gelecekleri Gençlergücü müsabakasında kazanmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kafkasspor, ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Keles Gençlikspor´a 4-0 yenildi. Kafkasspor, Pazar günü İnegöl derbisinde Gençlergücü ile saat 15.30´da Sanayi Sahası´nda karşılaşacak.

KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYORUZ

Kafkasspor Kulüp Başkanı Yücel Doğru, Gençlergücüspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Doğru, 3 haftalık kötü giden periyoda son vermek istediklerini belirterek; "Son 3 haftadır istemediğimiz sonuçlar aldık. Özellikle son aldığımız mağlubiyet sıralamadaki yerimizi değiştirdi. Gençlergücü maçını bir çıkış yakalamak maçı ve tekrar Play-Off potasına girme maçı olarak görüyoruz. Hedefimiz bu maçı kazanıp kotu gidişata son vermek. İnşallah dostça ve centilmence gecen bir karşılaşma olur. İnegöl´ün adına yakışan bir derbi olmasını temenni ediyorum. Camiamız acısından çok önemli olan bu karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı ve futbolseverleri bekliyorum" diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29